Κρατάμε το Δάσος της Φολόης Ζωντανό!
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Γιορτή Καθαρισμού του Δάσους της Φολόης, το περασμένο Σάββατο 7 Μαΐου 2011, στο πλαίσιο του προγράμματος προστασίας του δάσους που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, με την ευγενική χορηγία της Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.
Στον καθαρισμό του δάσους συμμετείχαν μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης που είχαν έρθει από την Αθήνα ειδικά για το σκοπό αυτό, καθώς και οι εθελοντές από την περιοχή.
Όπως δήλωσε ο συντονιστής του προγράμματος κ. Σεραφείμ Χατζησκάκης, «η 1η Γιορτή Καθαρισμού του Δάσους της Φολόης» έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της μεγάλης προσπάθειας που απαιτείται ώστε να καθαριστεί το δάσος και – το κυριότερο – για να παραμείνει καθαρό».
in.gr
- «Τέλος το Κόπα Άφρικα για τον Ντέσερς, λόγω τραυματισμού»
- Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Νικόλ Κίντμαν για το 2026, έπειτα από μια δύσκολη χρονιά
- ΕΛΣΤΑΤ: Το 0,5% των επιχειρήσεων ελέγχει το 44% του τζίρου – Σε ρόλο κλειδί οι ελληνικές πολυεθνικές
- Όταν ο Άστον Κούτσερ κατέθεσε στη δίκη ενός serial killer – Είχε βγει ραντεβού με ένα από τα θύματά του
- Angi: Σκηνοθέτησε τη δολοφονία της φίλης της με σπέρμα από οίκο ανοχής – Η υπόθεση που έγινε σειρά στο Netflix
- Παγκόσμια οικονομία: Ανθεκτικότητα ή αναστάτωση; – Προβλέψεις για τις μεγαλύτερες αγορές το 2026


