Τα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιώργου Δενδρινού την Πέμπτη 26 Μαΐου 2011, στις 19:00 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά (Ανδρ. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι). Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Φοίβος Καρζής, η μεταφράστρια και κριτικός λογοτεχνίας Κατερίνα Σχινά, και ο συγγραφέας.
Τα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιώργου Δενδρινού την Πέμπτη 26 Μαΐου 2011, στις 19:00 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά (Ανδρ. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Φοίβος Καρζής, η μεταφράστρια και κριτικός λογοτεχνίας Κατερίνα Σχινά, και ο συγγραφέας.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.