Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: όλα τα δημόσια σχολεία θα προσφέρουν elearning δυνατότητες τα επόμενα 6 χρόνια
Όλα τα 425 δημόσια σχολεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα έχoυν πλατφόρμες e-learning μέσα στα επόμενα έξι χρόνια.
Όλα τα 425 δημόσια σχολεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα έχoυν πλατφόρμες e-learning μέσα στα επόμενα έξι χρόνια. Μόνο 10 δημόσια σχολεία της χώρας διαθέτουν πλατφόρμες e-learning σήμερα , αλλά άλλα 20 σχολεία θα ξεκινήσουν τη χρήση τους από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος που αρχίζει τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με αξιωματούχους.
Η πρωτοβουλία, που ονομάζεται e-learning πύλη, τέθηκε σε κίνηση πέρυσι από το υπουργείο, με στόχο την μετατροπή της μάθησης σε μια συνεργατική και διαδραστική διαδικασία.
“Από τη στιγμή που ξεκίνησε η πρωτοβουλία πέρυσι, τα 10 σχολεία που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα e-learning ωφελήθηκαν σε μεγάλο βαθμό,” δήλωσε ο Badryah Yousuf Hussain, Διευθυντής Πληροφορικής του Υπουργείου Παιδείας. “Μέχρι το Σεπτέμβριο, συνολικά 30 σχολεία θα το χρησιμοποιεί και μέσα σε έξι χρόνια όλα τα δημόσια σχολεία της χώρας.”
Η πρωτοβουλία e-learning αποτελεί μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης του Υπουργείου, η οποία αποσκοπεί στη βελτίωση των υποδομών στα σχολεία και την παροχή των πιο πρόσφατων τεχνολογιών που επιτρέπουν στους εκπαιδευτικούς να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στην τάξη, με τη βοήθεια σύγχρονων εργαστηρίων.
Gulf News
- «Εκμυστηρεύσεις της Έλλης Αλεξίου»: Μια παράσταση για τη ζωή της πεζογράφου στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (9/5): Πού θα δείτε τον τελικό της ΑΕΚ στο BCL και τα play out της Super League
- Από το Σίδνεϊ βρέθηκε άστεγος στη Μεταμόρφωση – Το τελευταίο μήνυμα του Ηλία Πανταζή πριν χαθούν τα ίχνη του
- Θρίλερ με το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα – Στις Ένοπλες Δυνάμεις η έρευνα για την κινητή βόμβα με τα εκρηκτικά
- Άννα Μαρία Βέλλη: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Άκη Σβολάκη – Οι φωτογραφίες του γάμου
- Μεγάλη στιγμή για την ΑΕΚ – Κοντράρεται με την «πρωτάρα» Ρίτας για την κούπα του BCL
- Ο πληθωρισμός εκτινάσσεται στο 5,4%, γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να καταπολεμήσει την ακρίβεια
- «Tο μπολάκι με τα κοσμήματα που το έχετε;» – Οι διάλογοι από τη δράση της σπείρας που εξαπατούσε πολίτες παριστάνοντας υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Μελανσόν εναντίον ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ταϊβάν και Ισραήλ στην ίδια συνέντευξη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/X7BISL4J2FPWXNFMRYL5SQBVHQ-1-127x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442