Αυτή την Κυριακή 8 Μαΐου, το Yiuco παίρνει σκούπα και φαράσι και συμβάλλει στον καθαρισμό της παραλίας του Εθνικού πάρκου Σχοινιά- Μαραθώνα, ενώ καλλιτέχνες και κατασκευαστές δημιουργούν με τα υλικά που θα συγκεντρωθούν!
Το Yiuco, πιστό στη φιλοσοφία του upcycling, διευρύνει τις δράσεις του και συμμετέχει σε μια από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες εθελοντικές πρωτοβουλίες σε Ευρω-μεσογειακό επίπεδο, στην εκστρατεία καθαρισμού ακτών και άλλων φυσικών περιοχών «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» που συντονίζει το Δίκτυο Μεσόγειος SOS για 16η συνεχή χρονιά.

Αυτή την Κυριακή 8 Μαΐου, το Yiuco παίρνει σκούπα και φαράσι και συμβάλλει στον καθαρισμό της παραλίας του Εθνικού πάρκου Σχοινιά- Μαραθώνα.

Τα σκουπίδια που θα συγκεντρώσει θα τα αξιοποιήσει, δημιουργώντας νέα αντικείμενα στο πνεύμα της ανακατασκευής και ανακύκλωσης, τα οποία θα προβληθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες από την ιστοσελίδα www.yiuco.com.

Περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια “Καθαρίστε τη Μεσόγειο» και δηλώσεις συμμετοχής:
www.medsoscleanup.gr/index.php/clean-the-med/2011/start.html

Μην το πετάξεις, κάν’το yiuco!
Το Yiuco.com πρωτοστατεί στην παγκόσμια διαδικτυακή αγορά επιτρέποντας την αγορά, πώληση και ανταλλαγή προϊόντων που προέρχονται μόνο από ανακατασκευασμένα, ανακυκλωμένα ή επαναχρησιμοποιημένα υλικά.

Upcycle – Recycle – Reuse: Με άξονα τις τρεις αυτές έννοιες, το Yiuco.com δίνει τη δυνατότητα σε ανεξάρτητους κατασκευαστές, δημιουργούς, καλλιτέχνες ακόμα και εταιρείες να δημιουργήσουν το δικό τους online shop και να πουλήσουν προϊόντα που έχουν ολοκληρώσει έναν κύκλο ζωής και ξεκινούν έναν καινούργιο. Από ρούχα, κοσμήματα και έργα τέχνης, μέχρι είδη για το σπίτι τον κήπο, το παιδί και από μουσική και ταινίες, μέχρι ηλεκτρονικές συσκευές και παιχνίδια.

Περισσότερα: www.yiuco.com