Για αμηχανία της κυβέρνησης και χαμένο πολύτιμο χρόνο κάνει λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος
Η αμηχανία της κυβέρνησης μαζί με τη συζήτηση περί πρόωρων εκλογών και τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών αποτελούν, σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο, τους παράγοντες τους οποίους και εκμεταλλεύονται οι διάφοροι σπεκουλαδόροι εκτός Ελλάδας.
Η αμηχανία της κυβέρνησης μαζί με τη συζήτηση περί πρόωρων εκλογών και τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών αποτελούν, σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο, τους παράγοντες τους οποίους και εκμεταλλεύονται οι διάφοροι σπεκουλαδόροι εκτός Ελλάδας.
Σε συνέντευξη που δημοσιεύεται στη Real News, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης δηλώνει πως δεν υπάρχουν περιθώρια προσωπικών στρατηγικών μέσα στην κυβέρνηση, επισημαίνει πως έχουν χαθεί τρεις πολύτιμοι μήνες και ξεκαθαρίζει πως στις σημερινές τραγικές καταστάσεις που βιώνει η χώρα κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντιπολιτεύεται τον πρωθυπουργό μέσα από την κυβέρνηση.
Εκφράζοντας την εκτίμηση πως πράγματι ο Γιώργος Παπανδρέου θα συνεχίσει με όσους πιστεύουν στην πολιτική του, ο κ. Λοβέρδος τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών, επισημαίνει πως όποιος αρνηθεί τον αγώνα θα απορριφθεί με πάταγο, ενώ όσον αφορά την οικονομία δεν απέκλεισε τη λήψη και νέων μέτρων.
«Δεν μπορούμε να λέμε ότι αυτά είναι τα μέτρα και τελειώσαμε. Δεν θα χρειαστούν όμως οριζόντιες και άδικες πολιτικές, εάν κάθε υπουργείο πετύχει τους στόχους που θέσαμε το Δεκέμβριο του 2010 ή όσους νέους χρειαστεί να θέσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σομαλιλάνδη: Κατά της αναγνώρισής της η Ελλάδα στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Ισραήλ: Δεκάδες μαχητικά παρήγγειλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Boeing για λογαριασμό της ισραηλινής αεροπορίας
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση