Νέα επίθεση ΝΔ κατά Θ.Πάγκαλου για τους «τεμπέληδες Έλληνες»
Στο θέμα των δηλώσεων του Θεόδωρου Πάγκαλου στην Κωνσταντινούπολη επανήλθε την Μ.Τετάρτη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης χαρακτηρίζοντάς τον υβριστή και ψευδόμενο. Η ΝΔ ζητά από τον κ. Πάγκαλο να πει «ρητά και ξεκάθαρα» αν στη διάρκεια εκδήλωσης στην Κωνσταντινούπολη χαρακτήρισε τους Έλληνες «τεμπέληδες». Ο κ. Πάγκαλος έχει διαψεύσει την ύπαρξη συνέντευξης ή και επαφής με Τούρκο δημοσιογράφο.
Στο θέμα των δηλώσεων του Θεόδωρου Πάγκαλου στην Κωνσταντινούπολη επανήλθε την Μ.Τετάρτη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.
«Υπάρχει κυβέρνηση; Υπάρχει πρωθυπουργός; Δεν ενοχλείται από τα αποκαλυπτήρια του υβριστή και ψευδόμενου αντιπροέδρου;» διερωτήθη ο κ. Μιχελάκης αναφερόμενος στο περιεχόμενο ομιλίας του Θόδωρου Πάγκαλου στην Κωσταντινούπολη.
Απαντώντας στην κριτική του κ. Πάγκαλου τόσο προς το πρόσωπό του όσο και προς τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο κ. Μιχελάκης σημείωσε πως «μετά από τρεις συνεχείς ανακοινώσεις που διαψεύστηκαν αντιλαμβάνομαι τον πανικό του, γιατί ήξερε πως θα αποκαλυφθούν τα ψέματά του. Ειναι η γνωστή αντίδρασή του. Ύβρεις και τίποτα άλλο. Άρχισε να βρίζει τους πάντες και τα πάντα, δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορό του».
Το θέμα ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, όταν η τουρκική εφημερίδα Hurriyet σε άρθρο της ανέφερε ότι ο κ. Πάγκαλος, στη διάρκεια ομιλίας του στην Κωνσταντινούπολη, χαρακτήρισε τους Έλληνες τεμπέληδες.
Ο κ. Πάγκαλος έχει προχωρήσει σε διάψευση του δημοσιεύματος, ωστόσο η ΝΔ ζητά επίμονα από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να ξεκαθαρίσει τι έχει δηλώσει στην Κωνσταντινούπολη.
Συγκεκριμένα, τη Μ.Τρίτη ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης ζήτησε από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να πει «ρητά και ξεκάθαρα» αν έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις, και ο κ. Πάγκαλος απάντησε εντονότατα, μιλώντας για «ακροδεξιά ‘τσικό’ της δημοσιογραφίας, στα οποία έχει ανατεθεί η εκπροσώπηση της ΝΔ».
Μάλιστα, ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι δεν κάνει τίποτα άλλο από προσωπικές επιθέσεις σε μέλη της κυβέρνησης και χαρακτήρισε αυτή την πρακτική ως το «νέο ήθος Σαμαρά στην πολιτική ζωή του τόπου», επαναλαμβάνοντας τη διάψευσή του για ύπαρξη συνέντευξης ή και οποιασδήποτε επαφής με Τούρκο δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη γείτονα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ζέλσον: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, ήμασταν άτυχοι στα προηγούμενα ματς»
- Ουκρανία: Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι για το ειρηνευτικό σχέδιο
- Ο μάγος Μουζακίτης «έλιωσε» και τα… χιόνια
- Ζωγράφου: «Κατέβηκα για να ηρεμήσει και άρχισε να με χτυπά» – Ο οδηγός του λεωφορείου περιγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό
- «Η ξανθιά είναι νεκρή» – Κοκκινομάλλα Πάμελα Άντερσον και η αλήθεια για το «ψευτορομάντζο» με τον Λίαμ Νίσον
- Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]


