Ο Oλυμπιακός θα λυτρώσει τον Παπασταθόπουλο σύμφωνα με τους Ολλανδούς
Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Σωκράτη Παπασταθόυλο «για να τον… λυτρώσει από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει στη Μίλαν». Αυτό γράφουν οι Ολλανδοί που έρχονται να δώσουν συνέχεια στα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Ελληνας στόπερ είναι στο στόχαστρο των Ερυθρολεύκων.
Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Σωκράτη Παπασταθόυλο «για να τον… λυτρώσει από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει στη Μίλαν». Αυτό γράφουν οι Ολλανδοί που έρχονται να δώσουν συνέχεια στα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Ελληνας στόπερ είναι στο στόχαστρο των Ερυθρολεύκων.
Η ολλανδική ιστοσελίδα elfvoetbal.nl αναφέρει: «Ο αμυντικός της Μίλαν, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο ελληνικός σύλλογος τον θέλει, ώστε να τον λυτρώσει από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει στη Μίλαν. Πέρσι το καλοκαίρι οι «ροσονέρι» τον απέκτησαν από την Τζένοα, ενώ ο παίκτης, ο οποίος ξεκίνησε από την ΑΕΚ, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015».
Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακό εξετάζει την περίπτωση του «Πάπα», με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)















































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442