«Ladder 49», στον Alpha
Σκηνοθεσία: Τζέι Ράσελ
Σενάριο: Λιούις Κόλικ
Παίζουν: Χοακίν Φοίνιξ, Τζον Τραβόλτα, Γιακίντα Μπάρετ Κάτω από την επίβλεψη και το ακούραστο βλέμμα του αρχηγού Μάικ Κέννεντι, ο Τζακ Μόρισον θα εξελιχθεί σε έναν από τους πιο έμπειρους πυροσβέστες στον πυροσβεστικό σταθμό της Βαλτιμόρης.
Ο ζήλος, η αυταπάρνηση και το θάρρος του είναι τέτοια, που δεν υπάρχει σχεδόν καμία επέμβαση της Πυροσβεστικής χωρίς τη παρουσία του. Αυτό όμως θα έχει επιπτώσεις στη σχέση του με τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά και στη ψυχική ισορροπία του ίδιου.
Θα καταφέρει, άραγε, ο Τζακ Μόρισον να αντιμετωπίσει τις μικρές εστίες φωτιάς ανάμεσα στις σχέσεις τους πριν εξελιχθούν σε πυρκαγιά?
- Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του λιμενικού στο Άστρος – Η Βουλή «υιοθετεί» το παιδί του
- LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία
- Γροιλανδία: ΝΑΤΟ-Δανία συμφωνούν να ενισχύσουν την ασφάλεια στο νησί – Στο Νούουκ η πρωθυπουργός Φρέντερικσεν
- Μετά τις εκλογές στην Ουγκάντα: 30 νεκροί, 2.000 συλληφθέντες και ανησυχία του ΟΗΕ
- Τζολάκης στη FIFPRO: «Το να έχεις γνώσεις και εκπαίδευση είναι κάτι που θα σε βοηθήσει σε όλη σου τη ζωή»
- Διπλασιάστηκαν από το 2022 οι συγκρούσεις που συνδέονται με το νερό

