Με περίπου 29 εκατ. ευρώ ενισχύονται οι Περιφέρειες σε όλη τη χώρα
Με περίπου 29 εκατομμύρια ευρώ χρηματοδοτούνται οι Περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με αποφάσεις που έλαβε το υπουργείο Εσωτερικών. Το ποσό αυτό δίνεται για την κάλυψη επενδυτικών και λειτουργικών δαπανών. Περίπου 15,5 εκατομμύρια ευρώ δίνονται στους δήμους για κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας προσωπικού μερικής απασχόλησης.
Με περίπου 29 εκατομμύρια ευρώ χρηματοδοτούνται οι Περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με αποφάσεις που έλαβε το υπουργείο Εσωτερικών.
Όπως ορίζουν οι αποφάσεις που υπέγραψε ο υφυπουργός Γιώργος Ντόλιος, δίνονται 19.160.568 ευρώ αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη επενδυτικών δαπανών των Περιφερειών, ως τακτική επιχορήγηση για τον μήνα Απρίλιο.
Στις Περιφέρειες κατανέμονται ακόμη 9.722.824 ευρώ, αποκλειστικά και μόνο προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπόν γενικών δαπανών τους, για τον Απρίλιο.
Επίσης, το υπουργείο Εσωτερικών δίνει στους δήμους της χώρας το ποσό των 15.482.856 ευρώ για την κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας προσωπικού μερικής απασχόλησης, που προσλαμβάνεται στο πλαίσιο της υλοποίησης εγκεκριμένων επιχειρησιακών σχεδίων τους (παροχή υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγή: Γαριδομακαρονάδα με ούζο και μάραθο
- «Οι Δύο Σύνοδοι»: Η Κίνα παρουσιάζει στον κόσμο το σχέδιό της για να κερδίσει το μέλλον
- Ισραηλινό σφυροκόπημα σε Ιράν και Λίβανο – Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ μετά από εκτόξευση ιρανικών πυραύλων
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για τον κουρκουμά και τα πολλαπλά οφέλη του
- Άστατος ο καιρός, με βροχές και περιορισμένη ορατότητα
- Μάικλ Σάντελ: Ο πεσιμιστής ακαδημαϊκός του Χάρβαρντ που αποδείχτηκε προφήτης


