«Μπαμπούλας ΑΕ», στη ΝΕΤ
Σκηνοθέτης: Πιτ Ντόκτερ, Ντέιβιντ Σίλβερμαν
Ακούγονται οι: Τάσος Κωστής, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Σοφία Ιωαννίδου, Λεωνίδας Κακούρης, Μανώλης Γιούργος, Χρύσα Παπαδοπούλου, Βίλμα Τσακίρη, Ντίνος Σούτης, Γιάννης Στεφόπουλος
Η εταιρεία ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ Α.Ε. αποτελεί το μεγαλύτερο «εργοστάσιο τρόμου». Ο πελώριος Τζέιμς Σάλιβαν (Σάλι) είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα «τέρατα». Βοηθός και καλύτερός του φίλος, ο Μάικ Βζόφσκι, ένα συχνά ενοχλητικό μονόφθαλμο «τερατάκι».
Άλλος ένας φοβερός «scarer» είναι ο σαρκαστικός χαμαιλέων Ράνταλ Σαύρας. Αποστολή τους, να τρομάζουν το βράδυ τα παιδιά και να συλλέγουν τα ουρλιαχτά τους ως πηγή ενέργειας.
Το απίστευτο χάος ξεσπά όταν ένα παιδί εισβάλλει κατά λάθος στον μαγικό κόσμο τους. Ο επισκέπτης δεν είναι άλλος από τη μικρούλα Μπου, η οποία βεβαιώνεται ότι υπάρχουν τερατάκια κάτω από κάθε παιδικό κρεβάτι και βρίσκει τρόπο να βρεθεί σε μέρη που κανένας άνθρωπος δεν έχει ξαναδεί.!.
- «Ραγίζει καρδιές» ο πατέρας της 52χρονης που έχασε τη ζωή της στην κακοκαιρία – «Κάποιοι φταίνε»
- ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη του in: Η κοινωνία απαιτεί λογοδοσία – Η κυβέρνηση οργανώνει τη συγκάλυψη των υποκλοπών
- Game On: Η νέα εκπομπή της Betsson με την Φελίσια Τσαλαπάτη έφτασε
- Τουρκία: Εξέδωσε NAVTEX διετούς διάρκειας – Επιμένει στα περί «δικαιοδοσίας» και «αποστρατικοποίησης» νησιών
- Αποθέωσε τον Κωστούλα ο προπονητής του: «Όλοι γνωρίζουμε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες»
- Ωρωπός: Τεράστιες καταστροφές στον Κάλαμο και άλλες περιοχές – Αγώνας δρόμου της δημοτικής Αρχής