Σύσκεψη την Πέμπτη των υπουργών Υγείας και Παιδείας με τους προέδρους των ιατρικών σχολών
Σύσκεψη των Υπουργών Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου και Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου με τους προέδρους των Ιατρικών Σχολών της χώρας πραγματοποιείται το πρωί της Πέμπτης στο Υπουργείο Παιδείας.
Σύσκεψη των Υπουργών Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου και Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου με τους προέδρους των Ιατρικών Σχολών της χώρας πραγματοποιείται το πρωί της Πέμπτης στο Υπουργείο Παιδείας.
Η σύσκεψη θα έχει ως αντικείμενο τη λειτουργία των πανεπιστημιακών νοσοκομείων «Αρεταίειο» και «Αιγινήτειο» όπως και θέματα που αφορούν στη λειτουργία των πανεπιστημιακών γιατρών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Σημειώνεται ότι τα δύο νοσοκομεία είχαν αποφασίσει την αναστολή της συμμετοχής τους στο σύστημα των
ευημεριών (ουσιαστικά το κλείσιμο τους) λόγω συσσωρευμένων χρεών.
Πάντως μετά από παρέμβαση των δύο συναρμόδιων υπουργείων την Τρίτη κατατέθηκε μέρος του προϋπολογισμού του «Αιγινήτειου» και του «Αρεταίειου» ώστε να αρχίσει και πάλι η πληρωμή των μισθών και των φαρμάκων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δημήτρης Χατζής: Στο βάθος της ελληνικής πραγματικότητας
- Πειραματικό φάρμακο νέας προσέγγισης δείχνει να επιβραδύνει την Αλτσχάιμερ
- Ανοίγουν επτά κλιματιζόμενοι χώροι για τους πολίτες στο Δήμο Αθηναίων
- Ο Λέον Μπλακ στο επίκεντρο της έρευνας για τον Έπσταϊν – Οι καταθέσεις, τα εκατομμύρια και οι νέες κλητεύσεις
- Παρουσιάζεται ο Οσμάν από τον ΠΑΟΚ
- Ενισχύονται οι δράσεις καταπολέμησης των κουνουπιών στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
- Στον 69χρονο αγνοούμενο από την Επανομή ανήκει η σορός που βρέθηκε στον Κορινό Πιερίας
- ΕΛΑΣ για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: Η επίλυση του Κυπριακού, σήμερα πιο αναγκαία από ποτέ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442