
«Δεν πάω σε εκλογές» ξεκαθαρίζει ο πρωθυπουργός
Απάντηση στη συνεχιζόμενη φημολογία για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών έδωσε ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου. Σε δείπνο που είχε το βράδυ της Κυριακής µε τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο φέρεται να ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να στήσει πρόωρες κάλπες. «∆εν υπάρχει πιθανότητα πρόωρης εκλογικής αναµέτρησης. Όσοι διακινούν και αναπαράγουν τέτοιες ανακρίβειες έχουν σκοπιµότητες» τόνισε ο πρωθυπουργός.
Απάντηση στη συνεχιζόμενη φημολογία για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών έδωσε ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, σε δείπνο που είχε το βράδυ της Κυριακής µε τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο φέρεται να ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να στήσει πρόωρες κάλπες. «∆εν υπάρχει πιθανότητα πρόωρης εκλογικής αναµέτρησης. Όσοι διακινούν και αναπαράγουν τέτοιες ανακρίβειες έχουν σκοπιµότητες» τόνισε.
Σ’ αυτό το κλίµα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο τη Δευτέρα για εγκληµατικές συµπεριφορές, τονίζοντας πως πρόκειται για φήµες που δεν έχουν καµία σχέση µε την πραγµατικότητα και για υποτιθέµενα γεγονότα που είναι πολλές φορές απλώς σενάρια επιστηµονικής φαντασίας.
Παράλληλα, ο κ. Πεταλωτής εγκάλεσε την αξιωµατική αντιπολίτευση και τα άλλα κόµµατα διότι «πολλές φορές, αντί να σταµατούν αυτό το εθνικά επικίνδυνο παιχνίδι, το επιτείνουν ή κάθε τόσο βγαίνουν και το αναπαράγουν ή πολλές φορές το δηµιουργούν οι ίδιοι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Afrika Bambaataa: Πέθανε ο τραγουδιστής της χιπ χοπ σε ηλικία 68 χρόνων από καρκίνο
- Μυθικός «γύπας» ο Πέσιτς: Την… έπεσε στο flash interview σε Ιταλίδα δημοσιογράφο (vid)
- Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στη Ναύπακτο
- Ουκρανία: Δύο νεκροί σε ρωσικά πλήγματα στην περιφέρεια του Ντνίπρο
- Ούτε «ψεκασμένη», ούτε «εξεγερμένη»: η «αντισυστημική ψήφος» αναζητά την πολιτική αλλαγή
- Low Productivity and the Investment Gap: “Thorns” for the Greek Economy

