
Αύξηση τζίρου και συρρίκνωση ζημιών το 2010 για τον όμιλο Βιοχάλκο
Αύξηση κατά 28,8% παρουσίασε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Βιοχάλκο για την οικονομική χρήση 2010, φθάνοντας τα 2,958 δισ. ευρώ σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2009.
Τσακίρη Τόνια
Αύξηση κατά 28,8% παρουσίασε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Βιοχάλκο για την οικονομική χρήση 2010, φθάνοντας τα 2,958 δισ. ευρώ σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2009.
Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε 158,6 εκατ. ευρώ έναντι 90,9 εκατ. ευρώ, ενώ τα ενοποιημένα αποτελέσματα προ φόρων και δικαιωμάτων τρίτων διαμορφώθηκαν σε ζημίες 28,8 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 89,9 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.
Τα καθαρά ενοποιημένα αποτελέσματα μετά από φόρους και δικαιώματα τρίτων, ανήλθαν σε ζημίες 20,9 εκατ. ευρώ ή -0,1049 ευρώ ανά μετοχή, έναντι ζημιών 76,8 εκατ. ευρώ ή -0,3848 ευρώ ανά μετοχή το 2009.
Όσο αφορά τη Βιοχάλκο, κατά το 2010, τα αποτελέσματα προ φόρων ανήλθαν σε ζημίες 0,6 εκατ. ευρώ, έναντι κερδών 3,9 εκατ. ευρώ το 2009. Το αποτέλεσμα μετά από φόρους διαμορφώθηκε σε ζημία 0,02 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 0,2 εκατ. ευρώ το 2009.
Σημειώνεται ότι τόσο τα ενοποιημένα αποτελέσματα όσο και αυτά της εταιρίας, επιβαρύνθηκαν από την Έκτακτη Εισφορά κοινωνικής ευθύνης Ν. 3845/2010, κατά 3,7 εκατ. ευρώ και 0,4 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Markos by Night: Στην κορυφή της τηλεθέασης με την παράσταση «Αγάπη Μόνο»
- Έρχεται το «Σπίτι μου 3» μετά τα ναυάγια «1» και «2»
- Μαρινάκης: Ζητάει και τα ρέστα για το «μπάζωμα» των υποκλοπών – «Η αντιπολίτευση δεν σέβεται το κοινοβούλιο»
- Καμπανάκι από ΠΟΕΔΗΝ: Σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές στα νοσοκομεία των νησιών
- Σε τελική ευθεία ολοκλήρωσης το νέο δημοτικό σχολείο στην Χαλκίδα
- Τραμπ: Η συμφωνία με το Ιράν είτε θα είναι σπουδαία είτε δεν θα υπάρξει

