Κρίσιμη ημέρα για τον Παναθηναϊκό, συνεδριάζει το Δ.Σ.
Η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβολίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε. Το απόγευμα (17:00) θα βρεθούν οι «πράσινοι» μέτοχοι με θέμα συζήτησης τα οικονομικά, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και η άυξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Απόντες θα είναι οι Βγενόπουλος και Ζολώτας.
Η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβολίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε. Το απόγευμα (17:00) θα βρεθούν οι «πράσινοι» μέτοχοι με θέμα συζήτησης τα οικονομικά, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και η άυξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.
Στο Δ.Σ. δεν θα δώσουν το «παρών» ο Ανδρέας Βγενόπουλος (έχει δηλώσει πάντως ότι συναινεί με όποια απόφαση πάρει το συμβούλιο) και ο Μιχάλης Ζολώτας.
Αντίθετα θα παρευρεθεί κανονικά ο Νικόλας Πατέρας, που θα κάνει καταγραφή των όσων συνέβησαν επί ημερών του.
Ο Δημήτρης Γόντικας θα αναλάβει να κάνει την παρουσίαση της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ και αναμένεται να προτείνει και τις λύσεις που έχει μπροστά της η ομάδα (αύξηση Μ.Κ., πωλήσεις παικτών, ψαλίδισμα δαπανών).
Πέρα από τα οικονομικά, στο σημερινό Δ.Σ. θα συζητηθούν:
Η επικύρωση των συμβάσεων, η σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης, προκειμένου να οριστούν ορκωτοί λογιστές και να ανανεωθεί η σύμβαση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, αλλά και το θέμα της διαγραφής του ποδοσφαιριστή της ερασιτεχνικής ομάδας (Golden Team) Λάντου Φουσού.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπορεί να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα εξηγήσει τους λόγους που θέλει να λειτουργεί πλέον ως το 29,7% και όχι ως 54,7%.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ρεπορτάζ της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ακόμη και από τη νέα σεζόν!
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.