Μηνιαίο σεμινάριο διαχείρισης και υποστήριξης ατόμων με διατροφικές διαταραχές
Στα πλαίσια της προσπάθειας υποστήριξης των οικογενειών αλλά και του φιλικού περιβάλλοντος των ατόμων που αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές, το Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών διοργανώνει μηνιαία σεμινάρια για τα αδέλφια και τους φίλους.
Στα πλαίσια της προσπάθειας υποστήριξης των οικογενειών αλλά και του φιλικού περιβάλλοντος των ατόμων που αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές, το Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών διοργανώνει μηνιαία σεμινάρια για τα αδέλφια και τους φίλους.
Στα σεμινάρια αυτά θα παρέχονται πληροφορίες για την κατανόηση των διατροφικών διαταραχών και
θα αναπτύσσονται δεξιότητες για το πώς θα βοηθήσετε τα αδέλφια σας ή τους φίλους σας και πως θα τους υποστηρίξετε στην θεραπεία των διατροφικών διαταραχών.
Θα είναι ένα ζωντανό εργαστήριο αλληλεπίδρασης και πληροφόρησης, με στόχο την αυτοβελτίωση και την εξέλιξη των αδελφών και των φίλων έτσι ώστε να καταφέρουν να παρέχουν στο αγαπημένο τους πρόσωπο την κατάλληλη βοήθεια και να το βοηθήσουν αποτελεσματικά να απαλλαγεί
από τις διατροφικές διαταραχές.
Συντονιστές:
- Ηλίας Ρήγος, Οικογενειακός θεραπευτής, Συνεργάτης του Ελληνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών
- Μαρία Σταυρουλάκη, Ψυχολόγος, Συνεργάτης του Ελληνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών
Τα σεμινάρια θα γίνονται στο Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών (Κήπων 40 & Χελιδονούς, 145 64 Ν. Κηφισιά).
Θα πραγματοποιούνται την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα, ώρα 19:00-21:00.
Έναρξη: Τετάρτη 6 Απριλίου 2011
Κόστος: 45 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%)
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Κέντρου στο τηλ. 210 8003493, καθημερινές 10:00-20:00.
health.in.gr
- Run for your lives: Οι Iron Maiden ξεσήκωσαν για άλλη μια φορά την Αθήνα
- Αλέξης Τσίπρας: «Το μπλε της πατρίδας μας, το κόκκινο των αγώνων μας» είπε για τα χρώματα του κόμματος – «Φτιάχνουμε ομάδα για πρωτάθλημα»
- Τελικός Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης: Οι οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ για τη μετακίνηση των φιλάιθλων
- Κύπρος: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές – Συμμετέχουν 18 κομματικοί συνδυασμοί
- Axios: Παράταση εκεχειρίας 60 ημερών – Τι περιλαμβάνει το σχέδιο συμφωνίας Ιράν με ΗΠΑ
- Euroleague: Πάνοπλος ο Ολυμπιακός στο ραντεβού με την κούπα μέσα στο κατακόκκινο ΟΑΚΑ!
- Η «χαλαρή» προπόνηση που κάνει καλό στην καρδιά
- Πανελλαδικές 2026: Στην τελική ευθεία οι μαθητές – Τι πρέπει να προσέξουν – Το πρόγραμμα των εξετάσεων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 24.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-giancarlo-ruedas-575430257-16944052-315x220.jpg)



![Χρυσές λίρες: Ποιες χρονιές πουλήθηκαν οι περισσότερες [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/07/ot_lires25-300x300.png)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442