Δέκα στρατιώτες νεκροί από έκρηξη παγιδευμένου οχήματος στο ανατολικό Ιράκ
Παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα εξερράγη έξω από υπηρεσία πληροφοριών του στρατού σκοτώνοντας δέκα στρατιώτες στο ανατολικό Ιράκ, κοντά στην πόλη Ντιγιάλα. Βρέθηκε και δεύτερη βόμβα, η οποία εξουδετερώθηκε πριν εκραγεί.
Παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα εξερράγη έξω από υπηρεσία πληροφοριών του στρατού σκοτώνοντας δέκα στρατιώτες στο ανατολικό Ιράκ, κοντά στην πόλη Ντιγιάλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιωματούχους υγείας, από την έκρηξη τραυματίσθηκαν άλλα 29 άτομα, μεταξύ των οποίων και 14 στρατιώτες. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 6 το πρωί (τοπική ώρα).
Ο καμικάζι κατάφερε και πέρασε το παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημά του από τον έλεγχο ασφαλείας και στη συνέχεια το ανατίναξε έξω από το αρχηγείο του τάγματος, ανατολικά της Μπακούμπα.
Κοντά στο σημείο της έκρηξης βρέθηκε και δεύτερη βόμβα, η οποία εξουδετερώθηκε πριν να εκραγεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Το σύνδρομο της οθόνης (VAR): Κουμπαράκης και συμπτώσεις (που επαναλαμβάνονται)
- Το 2025 η Gen Z τα ‘βαλε με την εξουσία – Τι θα ακολουθήσει;
- Η υπόσχεση που έδωσε η Μπριζίτ Μπαρντό στον αποξενωμένο γιο της πριν από τον θάνατό της
- Ναυτιλία: Κερδίζει έδαφος η πυρηνική πρόωση των πλοίων
- Πράγματα που αξίζει να γνωρίζεις για το Betsson Super Cup
- Χάος στη Μάγχη: Διακοπή μέχρι νεωτέρας όλων των δρομολογίων της Eurostar λόγω προβλημάτων


