Απαγόρευση εξόδου από την Αίγυπτο διέταξε ο εισαγγελέας για τον Χόσνι Μουμπάρακ
Απαγόρευση εξόδου από την Αίγυπτο αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές της Αιγύπτου, τόσο για τον τέως πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ όσο και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.
Ρουμπάνης Απόστολος
Απαγόρευση εξόδου από την Αίγυπτο αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές της Αιγύπτου, τόσο για τον τέως πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ όσο και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.
Ο Μουμπάρακ εξακολουθεί να διαμένει στην οικία του στο θέρετρο Σαρμ ελ Σέιχ.
Ήδη, ο γενικός εισαγγελέας της Αιγύπτου έχει ζητήσει από το υπουργείο Εξωτερικών να επιδιώξει το «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων του Χόσνι Μουμπάρακ, της συζύγου του και των γιων του.
Υπενθυμίζεται πως η Ελβετία έχει ήδη «παγώσει» τα περιουσιακά στοιχεία που μπορεί να κατέχει στο έδαφός της ο Χόσνι Μουμπάρακ και το περιβάλλον του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κικίλιας: «Γίνεται προσπάθεια να εξευρεθούν ευρωπαϊκά κεφάλαια για την ανάσχεση των τιμών της ενέργειας»
- Όταν η φιλοζωία γίνεται κίνημα για το περιβάλλον και την κοινωνία
- Στην παγίδα απατεώνων έπεσε 15χρονος – Πώς τον εξαπάτησαν
- Εθνική Ελλάδας: Εντυπωσιάζει η νέα εκτός έδρας εμφάνιση!
- Θεσσαλονίκη: Σοβαρό επεισόδιο στα επείγοντα του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος
- Η τρυφερή φωτογραφία του Μπρους Γουίλις αγκαλιά με την εγγονή του

