
Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δελχί για τις αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη στην ινδική πρωτεύουσα, το Δελχί, για να διαμαρτυρηθούν για την ανεργία και τις αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων.
Σώκου Δαμιανή
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη στην ινδική πρωτεύουσα, το Δελχί, για να διαμαρτυρηθούν για την ανεργία και τις αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων.
Σύμφωνα με το BBC, οι διοργανωτές υπολογίζουν ότι περίπου 40.000 άνθρωποι πήραν μέρος στη διαμαρτυρία.
Την πορεία διοργάνωσαν τα μεγαλύτερα συνδικάτα της χώρας, ανάμεσα τους και εκείνο που στηρίζεται από το κυβερνών κόμμα της Ινδίας, λέγοντας ότι υποστηρίζει την κινητοποίηση για να θυμίσει στην κυβέρνηση τις δεσμεύσεις της απέναντι στους φτωχούς.
Οι αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων στην Ινδία είναι συνεχείς, μεγαλώνοντας συγχρόνως τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη

