
Εκτός ΠΑΣΟΚ 105 στελέχη που στήριξαν αντάρτες στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου
Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας 105 στελεχών του ΠΑΣΟΚ, επειδή στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου στήριξαν αντάρτες ή ανεξάρτητους υποψηφίους, ζήτησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Καταστατικού του κυβερνώντος κόμματος Γιώργος Ανωμερίτης.
Σώκου Δαμιανή
Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας 105 στελεχών του ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Καταστατικού του κυβερνώντος κόμματος Γιώργος Ανωμερίτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήμα 995, στην επιστολή του κ. Ανωμερίτη τονίζεται ότι τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, των οποίων η κομματική ιδιότητα αναστέλλεται, στήριξαν αντάρτικα ή ανεξάρτητα ψηφοδέλτια στις πρόσφατες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Όπως προκύπτει από την λίστα των μελών, ορισμένα από αυτά διαγράφονται, επειδή στήριξαν υποψηφίους ακόμα και σε περιοχές που το ΠΑΣΟΚ δεν είχε επίσημο υποψήφιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Γκαμπριέλ Ατάλ θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας από το κόμμα «Αναγέννηση» του Μακρόν
- Με αλληλοκατηγορίες μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές
- Χρήστος Ράμμος: Ηχηρή παρέμβαση για το Κράτος Δικαίου – Η «κορυφή του παγόβουνου»
- Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με Ροντινέι (1-0, vid)
- «Έγκλημα» του Ομπρένοβιτς – Ο Σλοβένος ακύρωσε καθαρό γκολ του Ολυμπιακού, μετά από παρέμβαση του VAR (vid)
- Η απορρύθμιση του κοινωνικού κράτους δεν θα ενισχύσει την Ευρώπη, θα την κάνει φτωχότερη


