«Μπλόκο» του ΠΑΜΕ σε διόδια και ακυρώσεις εισιτηρίων στα μέσα μεταφοράς
Πανελλαδική κινητοποίηση με στόχο το άνοιγμα των διοδίων και το μπλοκάρισμα των ακυρωτικών μηχανημάτων στα μέσα μαζικής μεταφοράς διοργανώνει την Παρασκευή το ΠΑΜΕ. Νωρίς το πρωί, μέλη του ΠΑΜΕ τοποθέτησαν σακούλες πάνω στα ακυρωτικά μηχανήματα σε δέκα σταθμούς του Μετρό, ενώ το απόγευμα έγινε πανελλαδική κινητοποίηση και σε σταθμούς διοδίων.
Πανελλαδική κινητοποίηση με στόχο το άνοιγμα των διοδίων και το μπλοκάρισμα των ακυρωτικών μηχανημάτων στα μέσα μαζικής μεταφοράς διοργανώνει την Παρασκευή το ΠΑΜΕ.
Από νωρίς το πρωί, μέλη του ΠΑΜΕ επισκέφθηκαν δέκα σταθμούς του Μετρό και τοποθέτησαν σακούλες πάνω στα ακυρωτικά μηχανήματα, προκειμένου να μη γίνεται ακύρωση των εισιτηρίων.
Επίσης, το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί πανελλαδική κινητοποίηση και σε σταθμούς διοδίων, ανοίγοντας τις μπάρες για να περνούν ελεύθερα τα αυτοκίνητα.
Το απόγευμα περίπου 500 μέλη του ΠΑΜΕ άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια Ελευσίνας, Αφιδνών, Μαλγάρων, καθώς και στην Αττική Οδό, στη Μεταμόρφωση και στην είσοδο της περιφερειακής Υμηττού, στο ύψος της Κατεχάκη.
Η κινητοποίηση, όπως αναφέρει το ΠΑΜΕ, θα διαρκέσει μέχρι τις 8 το βράδυ.
«Έχουμε πληρώσει και πληρώνουμε πανάκριβα. Είναι δικαίωμά μας και υπάρχουν όλες οι δυνατότητες να έχουμε δημόσιες, σύγχρονες, φθηνές συγκοινωνίες και δωρεάν σύγχρονους και ασφαλείς αυτοκινητοδρόμους» αναφέρει το ΠΑΜΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι δείχνουν τα στοιχεία για τον Τουρισμό: Μένουν λιγότερο αλλά ξοδεύουν περισσότερα ανά ημέρα
- Ναυάγιο στη Χίο: Μεταφέρονται στην Αθήνα με C-130 τραυματισμένα παιδιά
- Γιώργος Λιάγκας, Eurovision και Ισραήλ: H μισή Ευρώπη είναι εναντίον σας και ασχολείστε με το αν η Evangelia έκλεψε το Hava Nagila
- Φορολοταρία: Πώς συμμετέχεις, πώς κερδίζεις, πώς πληρώνεσαι
- Αυτό αποκάλυψε ο Ντοκ Ρίβερς για την υπόλοιπη σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο
- Greek Tax Filings: Which 18-Year-Olds Must File in 2026

