Σκοτώθηκε στις ΗΠΑ ο 45χρονος ανιψιός του Δαλάι Λάμα
Τραγικό θάνατο βρήκε τη Δευτέρα ο 45χρονος ανιψιός του Δαλάι Λάμα, Τζίγκμπε Νόρμπου, όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο, ενώ συμμετείχε σε πορεία 300 μιλίων για την απελευθέρωση του Θιβέτ από την Κίνα στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Η πορεία σηματοδοτούσε την 50η επέτειο της αποτυχημένης επανάστασης, η οποία έστειλε στην εξορία τον θείο του.
Τραγικό θάνατο βρήκε τη Δευτέρα ο 45χρονος ανιψιός του Δαλάι Λάμα, Τζίγκμπε Νόρμπου, όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο, ενώ συμμετείχε σε πορεία 300 μιλίων για την απελευθέρωση του Θιβέτ από την Κίνα στη Φλόριντα των ΗΠΑ.
Η πορεία σηματοδοτούσε την 50η επέτειο της αποτυχημένης επανάστασης, η οποία έστειλε τον θείο του στην εξορία.
Όπως ανακοινώθηκε ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, καθώς περπατούσε τη νύχτα στην άκρη της εθνικής οδού. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 31χρονος άνδρας, ο οποίος είχε μαζί του και τα δύο ανήλικα παιδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς από τους επιβαίνοντες στο όχημα δεν τραυματίστηκε.
Ωστόσο η αστυνομία δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για τον θάνατό του ανιψιού του Δαλάι Λάμα.
Ο 45χρονος Τζίγκμε Νορμπού, κάτοικος Νέας Υόρκης, ήταν ο γιος του αδελφού του Δαλάι Λάμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μυστήριο περιστατικό στο Λιχτενστάιν: Τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας βρέθηκαν νεκρά – Ερευνώνται τα αίτια
- Πρωτιά της Κρήτης στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις το 2025
- Άι Βασίλης από τα Temu – Γιατί ο «ανένδοτος» της ΕΕ κατά των εισαγωγών από κινέζικες πλατφόρμες μπάζει νερά
- Μαξίμου: Τα παίζει όλα για όλα στον κοινωνικό αυτοματισμό κατά των αγροτών, πασχίζει να επαναφέρει «Μητσοτάκης ή χάος» και «θετική ατζέντα»
- «Η Κρουζ Αζούλ θέλει 10 εκατ. ευρώ για τον Γιακουμάκη»
- «Δεν υπάρχει γυρισμός»: Οι γυναίκες του Ιράν είναι αποφασισμένες να πετάξουν τη μαντίλα


