Nέο, βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Γιώργος Αμερικανός και η οικογένειά του αναζητά μονάδα εντατικής θεραπείας. Για το γεγονός έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος δεσμεύτηκε να βοηθήσει ώστε να μην χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος. Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας και το νέο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα φίλους και συγγενείς.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.