Κλειστά μέχρι την Παρασκευή τα ιατρεία του ΙΚΑ – Στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών
Απεργία διαρκείας τεσσάρων ημερών, από σήμερα Τρίτη έως την Παρασκευή, εξήγγειλαν οι γιατροί του ΙΚΑ. Παράλληλα, οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας έχουν κηρύξει τετράωρη στάση εργασίας από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Οι γιατροί αντιδρούν στο πολυνομοσχέδιο για τις «Διαρθρωτικές Αλλαγές στο Σύστημα Υγείας» και ζητούν την απόσυρσή του.
Απεργία διάρκειας τεσσάρων ημερών, από σήμερα Τρίτη έως την Παρασκευή, εξήγγειλαν οι γιατροί του ΙΚΑ.
Σύμφωνα με την απόφαση του συλλόγου τους, τα πολυϊατρεία του Ιδρύματος δεν θα λειτουργήσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς κηρύχθηκαν δύο διαδοχικές 48ωρες απεργίες.
Παράλληλα, οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας έχουν κηρύξει τετράωρη στάση εργασίας για σήμερα, Τρίτη από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.
Οι γιατροί ζητούν να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο για τις «Διαρθρωτικές αλλαγές στο Σύστημα Υγείας» και να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι γιατροί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Δουδωνής: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση – «Έχετε εκμεταλλευτεί προς όφελός σας κάθε παθογένεια του κράτους»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]
- Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός 1-1: Ο Ζαρουρί απέδωσε δικαιοσύνη και… πρόκριση
- Β. Σπανάκης: Ενισχύουμε την αυτοδιοίκηση καθημερινά
- Ζελένσκι: Λέει ότι εξασφάλισε συμφωνίες για την ενίσχυση της αντιαεροπορικής άμυνας στο Νταβός

