F1 2011: Η δεύτερη σπουδή της Toro Rosso
Η ιταλική ομάδα εμφάνισε στην πίστα της Valencia το δεύτερο μονοθέσιο που σχεδίασε αποκλειστικά μόνη της στο εργοστάσιο της Faenza και το οποίο είναι σχετικά συντηρητικό, ώστε να κατανοήσει τα νέα δεδομένα των κανονισμών της Formula 1 2011.
Αποστολή: Πάνος Διαμάντης
Η νέα Toro Rosso STR6, που παρουσίασαν στη Valencia οι οδηγοί της Scuderia, Sebastien Buemi και Jaime Alguersuari, αποτελεί το δεύτερο μονοθέσιο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά στο εργοστάσιο της ομάδας στη Faenza της Ιταλίας, χωρίς τη βοήθεια της μητρικής Red Bull Racing.
Στόχος της ομάδας ήταν να κατασκευάσει ένα μονοθέσιο χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο, μιας και δεν υπάρχουν πολλές εμφανείς διαφορές σε σχέση με το περσινό, ώστε να κατανοήσει τη συμπεριφορά της νέας γόμας της Pirelli κι έπειτα να προχωρήσει στην εξέλιξή του.
Τις δοκιμές της Toro Rosso STR6 θα ξεκινήσει σήμερα (Τρίτη 1/02) ο Jaime Alguersuari, μπροστά στους χιλιάδες συμπατριώτες του στην πίστα της Ισπανίας, ενώ την επόμενη ημέρα θα μοιραστεί τα καθήκοντα δοκιμών με τον Sebastien Buemi. O Ελβετός θα βρίσκεται στο κόκπιτ σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης (3/02).
auto.in.gr
- «Αποτυχημένο σουπερνόβα» – Η περίπτωση του άστρου που μετατράπηκε αθόρυβα σε μαύρη τρύπα
- Οι Αθώοι: Επιστρέφουν σε νέα μέρα και ώρα
- Νέα Υόρκη: Η χιονοθύελλα «πάγωσε» τα πάντα αλλά μικροί και μεγάλοι το απόλαυσαν παίζοντας χιονοπόλεμο
- HELLO!: Κυκλοφορεί αυτή την Τετάρτη στα περίπτερα
- «Όχι» στην αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων
- Λεβερκούζεν: «Το απόλυτο όπλο λέγεται Σικ και το 1-0 είναι η μισή νίκη»

