Ξεκίνησε ο διαχειριστικός έλεγχος στα οικονομικά του Καναλιού 1 του Πειραιά
Διαχειριστικό έλεγχο στα οικονομικά του δημοτικού ραδιοφώνου του Πειραιά «Κανάλι 1» ξεκίνησαν οι ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, ενώ ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα εισηγηθεί την κίνηση των διαδικασιών για τη «διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου και στα οικονομικά του δήμου».
Διαχειριστικό έλεγχο στα οικονομικά του δημοτικού ραδιοφώνου «Κανάλι 1» ξεκίνησαν οι ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης.
Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στη ΔΗΡΑΠ πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας, καθώς εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι περίπου τέσσερις μήνες.
Ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, σε δήλωσή του ανέφερε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011, θα εισηγηθεί την «άμεση κίνηση των διαδικασιών για τη διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου και στα οικονομικά του Δήμου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: «Απειλή ασφάλειας» στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι – Αναφορές για «πτώση αεροσκάφους» και «έκρηξη»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις
