Ρεκόρ πωλήσεων για την Audi στις Η.Π.Α
Τις 100.000 πωλήσεις ξεπέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της η Audi στις Η.Π.Α, παραμένοντας παρόλα αυτά πίσω από τις BMW και Mercedes-Benz.
Αύξηση της τάξης του 23% παρουσίασαν οι πωλήσεις της Audi στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής το 2010 σε σχέση με το 2009, γεγονός που οδήγηση τη γερμανική φίρμα σε νέο ρεκόρ.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Audi κατάφερε να ξεπεράσει τις 100.000 πωλήσεις, εκμεταλλευόμενη, κατά κύριο λόγο, την εμπορική επιτυχία του Q5.
Μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δήλωσε o πρόεδρος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στις Η.Π.Α.
Αυτό, βέβαια, δεν αποδείχθηκε αρκετό ώστε η Audi να ξεπεράσει την BMW ή τη Mercedes-Benz, καθώς οι πωλήσεις των δύο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ξεπερνούν τις 220.000 μονάδες.
Όπως και να έχει βασικός στόχος της Audi παραμένει η πρώτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο στους κατασκευαστές πολυτελών αυτοκινήτων, θέση που μέχρι σήμερα κατέχει η BMW.
auto.in.gr
- Γάζα: Αλλους δύο Παλαιστίνιους σκότωσε το Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του
- Ιαπωνία: Προϋπολογισμό-ρεκόρ 665 δισ. ευρώ εγκρίνει η κυβέρνηση
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί και 32 τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ