Δεκάδες τραυματίες από φωτιά σε αμαξοστοιχία στο Ισραήλ
Δεκάδες επιβάτες μιας αμαξοστοιχίας τραυματίστηκαν το πρωί της Τρίτης, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε βαγόνια του τρένου, κοντά στο Τελ Αβίβ. Τουλάχιστον 48 τραυματίες. Η ισραηλινή αστυνομία διεξάγει έρευνα, αλλά εκτιμά ότι πρόκειται για ατύχημα.
Δεκάδες επιβάτες μιας αμαξοστοιχίας τραυματίστηκαν το πρωί της Τρίτης, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε βαγόνια του τρένου, κοντά στο Τελ Αβίβ.
Σύμφωνα με τις υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων, το τρένο, με 400 επιβάτες, ακινητοποιήθηκε κοντά στο κιμπούτζ Σφάιμ, νότια της Νετάνιας, 15 χλμ. βόρεια του Τελ Αβίβ, μετά τη φωτιά που τύλιξε στις φλόγες τρία βαγόνια του.
Σαράντα οκτώ επιβάτες νοσηλεύονται. «Εκτός από τέσσερις που τραυματίστηκαν σοβαρά, οι άλλοι φέρουν ελαφρά τραύματα από σπασμένα τζάμια ή παρουσιάζουν αναπνευστικά προβλήματα λόγω της εισπνοής καπνού» δήλωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας εκτάκτων καταστάσεων.
Ο εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ είπε ότι διεξάγεται έρευνα για να καθοριστούν τα αίτια της πυρκαγιάς, διευκρινίζοντας ότι επί του παρόντος η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για ατύχημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


