Ασθενής σεισμική δόνηση μεταξύ Σαμοθράκης και Ίμβρου
Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:08 το πρωί της Κυριακής 320 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Αθήνας και 250 ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Το επίκεντρο εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαμοθράκης και Ίμβρου. Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο, ωστόσο επισημαίνουν ότι η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή είναι περιορισμένη.
Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:08 το πρωί της Κυριακής 320 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Αθήνας και 250 ανατολικά της Θεσσαλονίκης.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαμοθράκης και Ίμβρου, σύμφωνα με το Εργαστήριο Γεωφυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο, ωστόσο επισημαίνουν ότι η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή είναι περιορισμένη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε η συνοδηγός του ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε την Έμμα – Εξαγοράσιμη η ποινή της
- Ποινική δίωξη στους 8 οπαδούς του ΠΑΟΚ για την επίθεση στα δημοσιογραφικά
- Θεατής απέναντι στο τσουνάμι ακρίβειας η κυβέρνηση – Γενικόλογες υποσχέσεις Χατζηδάκη για μέτρα στήριξης
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Τσουνάμι αντιγραφής με ΑΙ στα πανεπιστήμια – Σε κρίση η αξιολόγηση των φοιτητών
- Η αποκάλυψη του Φουρνιέ: Η μεγάλη συνάντηση, η «μεταμόρφωση» και ο Ντόρσεϊ
