Αποτυπώματα εμπλεκομένων σε υπόθεση τρομοκρατίας στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου
Αποτυπώματα, τα οποία ταυτίζονται με εκείνα ενός συλληφθέντος για τρομοκρατία και δύο καταζητούμενων με την ίδια κατηγορία, βρέθηκαν κατά την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, στην οδό Κάσου 3.
Αποτυπώματα, τα οποία ταυτίζονται με εκείνα ενός συλληφθέντος για τρομοκρατία και δύο καταζητούμενων με την ίδια κατηγορία, βρέθηκαν κατά την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, στην οδό Κάσου 3.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η έρευνα έδειξε πως τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα ταυτίζονται με αυτά των:
Αργυρού Παναγιώτη του Ανδρέα, ο οποίος συνελήφθη την 1η Νοεμβρίου στο Παγκράτι,
Τσάκαλου Χρήστου του Γερασίμου, ο οποίος παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για την πράξη της τρομοκρατικής οργάνωσης (Συνομωσίες Πυρήνων της Φωτιάς) και καταζητείται,
Νταμιάνο Μπολάνο του Πτολεμέο, ετών 23, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσίες των Πυρήνων της Φωτιάς.
Η Αστυνομία καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με τους κατηγορούμενους να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 170, 1014, 1964.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας