Μήνυση σε βάρος του Χρ.Πρωτόπαπα κατέθεσε ο Σ.Τσιτουρίδης
Μήνυση σε βάρος του προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής για τα ομόλογα, Χρήστου Πρωτόπαπα, κατέθεσε την Τρίτη ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης. Ο πρώην υπουργός αποδίδει στον πρόεδρο της επιτροπής τα αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας και της συκοφαντικής δυσφήμησης.
Μήνυση σε βάρος του προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής για τα ομόλογα, Χρήστου Πρωτόπαπα, κατέθεσε την Τρίτη ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης.
Ο πρώην υπουργός αποδίδει στον πρόεδρο της επιτροπής τα αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας και της συκοφαντικής δυσφήμησης.
Όπως υποστηρίζει στη μήνυσή του, εν γνώσει του ο κ. Πρωτόπαπας παραποίησε συλλεχθέν υλικό της επιτροπής με σκοπό να τον ενοχοποιήσει παρ’ όλο που δεν προκύπτει τίποτα σε βάρος του.
Ο κ. Τσιτουρίδης σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι ήταν αναγκασμένος να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να υπερασπίσει τον εαυτό του, ενώ προανήγγειλε ότι θα προσφύγει και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Η μήνυση μελετάται από τον αρμόδιο εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μούσι, καουμπόικο καπέλο και τζιν: Ο Τζεφ Μπέζος «θερίζει» το Άσπεν με την Λόρεν Σάντσεζ και νέο λουκ
- Καταναλωτές: Πού πραγματοποιούν τις αγορές τους οι Έλληνες
- Θύμα τροχαίου ο 18χρονος τερματοφύλακας της ΑΕ Ηρακλείου (pic)
- ΕΕ: Ζητά τον σεβασμό της κυριαρχίας της Σομαλίας μετά την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Ο ανυπόμονος Μουσιάλα και η… ψύχραιμη Μπάγερν
- ΚΚΕ για απεργία ΣΕΗ: Στηρίζουμε τον αγώνα των σωματείων για υπογραφή ΣΣΕ με συγκροτημένα δικαιώματα