
Σε αγωνιστική ετοιμότητα η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, συμμετέχει στην τρίωρη στάση της Τρίτης
Συμμετέχει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στη τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 15:00. Η ΓΕΝΟΠ, επίσης, καλεί τις διοικήσεις των σωματείων-μελών της «να επιστήσουν την προσοχή όλων των στελεχών και όλων των εργαζομένων να μην κάνουν χρήση κανονικής άδειας και ρεπό από τις 12 Δεκεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης».
Συμμετέχει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στη τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 15:00.
Η ΓΕΝΟΠ, επίσης, καλεί τις διοικήσεις των σωματείων-μελών της «να επιστήσουν την προσοχή όλων των στελεχών και όλων των εργαζομένων να μην κάνουν χρήση κανονικής άδειας και ρεπό από τις 12 Δεκεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης».
Οι εργαζόμενοι σημειώνουν ότι «είναι πρόκληση να χρεώνουν έλλειμμα κοινωνικής ευαισθησίας στην ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και ότι οι εργαζόμενοι στα ορυχεία στις στοές και στους πυλώνες νυχθημερόν προκαλούν το δημόσιο αίσθημα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής
- Τρόμος στη Μασαχουσέτη: Άνδρας άρχισε να πυροβολεί στη μέση του δρόμου – 11 τραυματίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 13 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ροντινέι: «Θα δώσω και τη ζωή μου για τον Ολυμπιακό»


