Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη συναντήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη
Την ελπίδα να επαναλειτουργήσει σύντομα η Θεολογική Σχολή της Χάλκης και να επιστρέψουν οι περιουσίες που ανήκουν στο Πατριαρχείο και στις ελληνικές κοινότητες, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη συνάντηση που είχε στο Φανάρι με τον Οικουμενικό Πατριάρχη.
Την ελπίδα να επαναλειτουργήσει σύντομα η Θεολογική Σχολή της Χάλκης και να επιστρέψουν οι περιουσίες που ανήκουν στο Πατριαρχείο και στις ελληνικές κοινότητες, εξέφρασε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη συνάντηση που είχε στο Φανάρι με τον Οικουμενικό Πατριάρχη.
«Υπάρχει μια νότα αισιοδοξίας στην ατμόσφαιρα» σχολίασε η πρώην υπουργός, ενώ εξήρε το ρόλο του Οικουμενικού Πατριαρχείου και του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Η κ. Μπακογιάννη επισκέπτεται την Τουρκία στο πλαίσιο συνάντησης του Ινστιτούτου Μπάμπι-Αλί, στην οποία θα είναι η κεντρική και τιμώμενη ομιλήτρια.
Κύριο θέμα της ομιλίας της θα είναι το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Ο Βανς απαντά για το εάν έχει επιφυλάξεις σχετικά με τον πόλεμο
- Ιράν: Διακριτικές επαφές του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο