Γερμανίδα έχασε τη ζωή της από επίθεση καρχαρία στο Σαρμ Ελ-Σέιχ
Μία 70χρονη Γερμανίδα έχασε τη ζωή της από επίθεση καρχαρία ενώ κολυμπούσε κοντά στην ακτή στο αιγυπτιακό θέρετρο Σαρμ Ελ-Σέιχ, στην Ερυθρά Θάλασσα. Ο αριθμός των πρόσφατων επιθέσεων καρχαριών στην περιοχή είναι ασυνήθιστα μεγάλος.
Μία 70χρονη Γερμανίδα έχασε τη ζωή της από επίθεση καρχαρία ενώ κολυμπούσε κοντά στην ακτή στο αιγυπτιακό θέρετρο Σαρμ Ελ-Σέιχ, στην Ερυθρά Θάλασσα.
Την περασμένη εβδομάδα τέσσερις τουρίστες τραυματίστηκαν από επιθέσεις καρχαριών στο Σαρμ Ελ-Σέιχ, γεγονός που ανάγκασε την κυβέρνηση να κλείσει τις παραλίες της περιοχής από την Τετάρτη ως το Σάββατο.
Ο αριθμός των πρόσφατων επιθέσεων καρχαριών στην περιοχή είναι ασυνήθιστα μεγάλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- «Ανακωχή» Πάλας – Γκλάσνερ, μένει ο Αυστριακός στον πάγκο των «αετών»
- «Νόμος περί Εξέγερσης» – Το Πεντάγωνο προετοιμάζει 1.500 στρατιώτες για αποστολή στη Μινεσότα
- Ταΰγετος: Γλίστρησαν και έπεσαν σε χαράδρα – Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 8 ορειβατών – 4 τραυματίες
- Ψυχομαγεία, Ταρώ και Θάνατος – Ο Αλεχάντρο Χοντορόφσκι είναι έτοιμος να πεθάνει με έναν «μεγάλο οργασμό»
- Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Το γκολ του Μπλανκ έκρινε τον αγώνα (vid)
- Συρία: Στην κομβική πόλη Ράκα εισέβαλε ο κυβερνητικός στρατός – Μάχες με τους Κούρδους, ποιος ελέγχει τι

