Γερμανίδα έχασε τη ζωή της από επίθεση καρχαρία στο Σαρμ Ελ-Σέιχ
Μία 70χρονη Γερμανίδα έχασε τη ζωή της από επίθεση καρχαρία ενώ κολυμπούσε κοντά στην ακτή στο αιγυπτιακό θέρετρο Σαρμ Ελ-Σέιχ, στην Ερυθρά Θάλασσα. Ο αριθμός των πρόσφατων επιθέσεων καρχαριών στην περιοχή είναι ασυνήθιστα μεγάλος.
Μία 70χρονη Γερμανίδα έχασε τη ζωή της από επίθεση καρχαρία ενώ κολυμπούσε κοντά στην ακτή στο αιγυπτιακό θέρετρο Σαρμ Ελ-Σέιχ, στην Ερυθρά Θάλασσα.
Την περασμένη εβδομάδα τέσσερις τουρίστες τραυματίστηκαν από επιθέσεις καρχαριών στο Σαρμ Ελ-Σέιχ, γεγονός που ανάγκασε την κυβέρνηση να κλείσει τις παραλίες της περιοχής από την Τετάρτη ως το Σάββατο.
Ο αριθμός των πρόσφατων επιθέσεων καρχαριών στην περιοχή είναι ασυνήθιστα μεγάλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ιδού η απορία: Πολλά και μικρά ή λίγα και μεγάλα γεύματα μέσα στη μέρα;
- Ο Τζόκοβιτς ως σημαία
- Καιρός: Βροχερό το σκηνικό την Κυριακή με πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες
- Μια κρυφή λεπτομέρεια σε πορτρέτο της Άννα Μπολέυν ήταν «διάψευση κατηγοριών για μαγεία», λένε ιστορικοί
- Το «μυστικό» πίσω από το πρώτο ραντεβού
- Τσίπρας: «Ξέρω από που προέρχομαι, ξέρω που θέλω να πάμε – Ανάμεσα στη ζωή και την επιβίωση επιλέγω τη ζωή


