
Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη με την έναρξη της «Γιορτής των Αγγέλων»
Εορταστική ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη. Η «Γιορτή των Αγγέλων» ξεκίνησε το Σάββατο στην πλατεία Αριστοτέλους υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών. Τα φώτα του δέντρου άναψε ο απερχόμενος δήμαρχος της πόλης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
Εορταστική ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη. Η «Γιορτή των Αγγέλων» ξεκίνησε το Σάββατο στην πλατεία Αριστοτέλους υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών. Τα φώτα του δέντρου άναψε ο απερχόμενος δήμαρχος της πόλης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
Στην πλατεία Αριστοτέλους φωταγωγήθηκαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το εορταστικό παραδοσιακό καράβι και η φάτνη.
Η «Γιορτή των Αγγέλων» που πραγματοποιείται για 12η συνεχή χρονιά, σήκωσε αυλαία με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την παιδική χορωδία του Ιερού Ναού Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Ακολούθησαν οι ήχοι της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης, που έδωσε τον τόνο της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας.
Τα 80.000 λαμπιόνια του δέντρου άναψε ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, που ευχήθηκε στους Θεσσαλονικείς.
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς, εμφανίστηκαν το συγκρότημα Elements και ο Γιώργος Αξάς. Τον ουρανό φώτισαν πυροτεχνήματα με ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τη γιορτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γεμάτο… διάσημους το MetLife Stadium για τον τελικό του Μουντιάλ – Στο γήπεδο και ο Τραμπ (pic, vids)
- Ισπανία – Αργεντινή: Το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ 2026 σε συλλεκτική βαλίτσα! (vid)
- Μαύρη Θάλασσα: Τουρκικό εμπορικό πλοίο χτυπήθηκε από ρωσικούς πυραύλους – Πέντε νεκροί
- Τεχνολογία: Πώς οι «έξυπνες» συσκευές μπορούν να γίνουν όπλα στα χέρια των κακοποιητών
- Έγραψε ιστορία με τη σέντρα του τελικού ο Λιονέλ Μέσι (pics)
- Κρεϊτσίκοβα – Σάκκαρη 2-0: Ήττα στον τελικό του Athens Open για τη Μαρία (vids)





