Ήττα των Σέλτικς στη Βοστώνη, νίκες για Μαϊάμι και Λέικερς
Αν και αγωνίσθηκαν χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έκαναν την έκπληξη και νίκησαν στη Βοστώνη τους Σέλτικς με 89-84. Παράλληλα, στο Μαϊάμι, ο ΛεΜπρον Τζέιμς πέτυχε 32 πόντους και ο Κρις Μπος 22 ενώ μάζεψε και 14 ριμπάουντ, οδηγώντας τους Χιτ, σε μία άνετη νίκη με 95-87 επί των Σάρλοτ Μπομπκατς. Τέλος, με ηγέτη τον Ματ Μπαρνς που σημείωσε 24 πόντους, οι Λέικερς επικράτησαν εκτός έδρας επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 112-95.
Θύμα έκπληξης έπεσαν οι Σέλτικς, οι οποίοι γνώρισαν την ήττα με 89-84 από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερς στη Βοστώνη.
Αν και αγωνίσθηκαν χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ, οι φιλοξενούμενοι είχαν κορυφαίο τον Ράσελ Ουέστμπρουκ με 31 πόντους, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν οι Ιμπάκα και Χέρντεν που πέτυχαν 13 και 12 πόντους, αντίστοιχα. Όσον αφορά στους «Κέλτες», ο Γκαρνέτ πέτυχε 16 πόντους και ο Πιρς 14.
Παράλληλα, στο Μαϊάμι, ο ΛεΜπρον Τζέιμς πέτυχε 32 πόντους και ο Κρις Μπος 22 ενώ μάζεψε και 14 ριμπάουντ, οδηγώντας τους Χιτ, σε μία άνετη νίκη με 95-87 επί των Σάρλοτ Μπομπκατς, κορυφαίος των οποίων ήταν ο Τζόρνταν με 30 πόντους.
Τέλος, με ηγέτη τον Ματ Μπαρνς που σημείωσε 24 πόντους, οι Λέικερς επικράτησαν εκτός έδρας επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 112-95. Ο Κώστας Κουφός αγωνίσθηκε 6,5 λεπτά και πέτυχε δύο πόντους.
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες, έχουν ως εξής: Βοστώνη – Οκλαχόμα 84-89
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2
Η απόλυτη στιγμή για τον Εβάν Φουρνιέ μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Γάλλος φόργουορντ από τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά.
Ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ εκτός από τη Ντουμπάι BC και τη Χάποελ Τελ Αβίβ, πρόταση στον Ισπανό τεχνικό έχει καταθέσει και ο Παναθηναϊκός.