
Αντιμνημονιακή ψήφο ζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ.Γκιουλέκας
Την εκτίμηση ότι «η Θεσσαλονίκη είναι ένα κάστρο ελπίδας απέναντι στα εκβιαστικά μηνύματα και στο μνημόνιο» εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. Ο κ. Γκιουλέκας έκανε έμμεση μνεία στο ζήτημα της ΠΓΔΜ και τόνισε ότι «το βράδυ θα είμαστε νικητές».
Την εκτίμηση ότι «η Θεσσαλονίκη είναι ένα κάστρο ελπίδας απέναντι στα εκβιαστικά μηνύματα και στο μνημόνιο» εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. Ο κ. Γκιουλέκας έκανε έμμεση μνεία στο ζήτημα της ΠΓΔΜ τόνισε ότι «το βράδυ θα είμαστε νικητές».
«Η Θεσσαλονίκη είναι ένα κάστρο ελπίδας απέναντι στα εκβιαστικά μηνύματα, στο μνημόνιο, στις περικοπές μισθών και συντάξεων, στην απροκάλυπτη προβολή των κυβερνητικών υποψηφίων. Από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, ότι κι αν σημαίνει αυτό στα εθνικά μας θέματα, στέλνουμε ένα μήνυμα. Είμαστε εδώ και το βράδυ θα είμαστε νικητές» τόνισε ο κ. Γκιουλέκας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ειρήνη, αγάπη και… μπρόκολο» – Ο Ρίνγκο Σταρ για το μυστικό ελιξήριο νεότητας του
- Tο διεθνές νομικό καθεστώς για τα Στενά του Ορμούζ – Τι ισχύει
- Τα αποτελέσματα στο NBA και τα ζευγάρια στα play offs και play in (vids)
- Πώς αντιλαμβάνεται η γάτα τον χρόνο;
- Over Half of Greek Pensioners Receive Under €1,000
- Η Meta σε νέα δίκη για «εθισμό» των ανήλικων χρηστών


