
WRC – Ράλι Βρετανίας 2010, 1η μέρα: Ο S. Loeb πέρασε πρώτος
Ο Γάλλος δεν πτοήθηκε από τις πλημμυρισμένες Ειδικές Διαδρομές της Ουαλίας και τέθηκε επικεφαλής του αγώνα στο τέλος της πρώτης ημέρας, εκμεταλλευόμενος και το κλατάρισμα που κόστισε πάνω από ένα λεπτό στον Jari Matti Latvala.
Στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης θα διανυκτερεύσει ο Sebastian Loeb μετά τη –βροχερή- πρώτη πλήρη ημέρα του 13ου και τελευταίου αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, παρότι ο Γάλλος της Citroen έχανε χρόνο στις πλημμυρισμένες αυλακώσεις των Ειδικών Διαδρομών εκκινώντας πρώτος.
O Jari Matti Latvala της Ford ηγούνταν μέχρι την προτελευταία Ειδική της ημέρας με διαφορά 4,5 δευτερολέπτων – ωστόσο στην τελευταία είχε κλατάρισμα, με αποτέλεσμα να χάσει πάνω από ένα λεπτό και να πέσει στην 6η θέση της γενικής.
Παρά την ατυχία του Φινλανδού, το ενδιαφέρον για τη νίκη παραμένει διότι ο Petter Solberg απέχει 1,8 δευτ. από τον πρωταθλητή και ο Sebastien Ogier έχει τη διπλάσια διαφορά και συνεπώς μπορεί κι εκείνος να ελπίζει στην κατάκτηση της νίκης, που φαίνεται ότι πλέον θα είναι υπόθεση της Citroen.
WRC – ΡΑΛΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ 2010
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
(Μετά την 1η ημέρα)
1. Loeb (Citroen) 1:15:34.6
2. P.Solberg (Solberg Citroen) +1.8
3. Ogier (Citroen) +3.6
4. Hirvonen (Ford) +42.2
5. Sordo (Citroen Junior) +48.9
6. Latvala (Ford) +1:07.0
7. H.Solberg (Stobart Ford) +2:30.5
8. Wilson (Stobart Ford) +3:19.3
9. Ostberg (Adapta Subaru) +3:38.3
10. Raikkonen (Citroen Junior) +4:27.1
auto.in.gr
- Γιορτή σήμερα 7 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Στην επιτροπή Δεοντολογίας οι 11 βουλευτές της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συνταγή: Αφράτα κεφτεδάκια τόνου
- Αποκάλυψη in: Η δικαστική απόφαση για τις υποκλοπές και υπουργείο των ΗΠΑ διαψεύδουν την κυβέρνηση για την κρατική επιδότηση του Predator
- CENTCOM: Πλήξαμε πάνω από 13.000 στόχους στο Ιράν
- Ο συνδυασμός που πάει το περπάτημα σε άλλο επίπεδο



