Άνοδος στις ευρωπαϊκές αγορές την Τρίτη, μικρή υποχώρηση στη Γουόλ Στριτ
Με άνοδο έκλεισαν την Τρίτη τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, τους δείκτες των οποίων πρασίνισαν τα εταιρικά αποτελέσματα και οι μετοχές των εταιρειών μετάλλων. Μικρή υποχώρηση στη Νέα Υόρκη, με τις μετοχές των χρηματοπιστωτικών να ηγούνται της πτώσης.
Με άνοδο έκλεισαν την Τρίτη τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, τους δείκτες των οποίων πρασίνισαν τα εταιρικά αποτελέσματα και οι μετοχές των εταιρειών μετάλλων ενώ με μικρή υποχώρηση έκλεισε η Γουόλ Στριτ.
Σε υψηλά επίπεδα παρέμεινε η τιμή του χρυσού, που βρισκόταν στο 1.409,80 δολάρια η ουγγία.
Στην Ευρώπη, τα καλύτερα των προσδοκιών κέρδη των Vodafone και Adecco συνέβαλαν στο θετικό κλίμα, όπως και η αναβάθμιση των εκτιμήσεων για τα αποτελέσματα της Hermes.
Μικρή υποχώρηση στη Νέα Υόρκη, με τις μετοχές των χρηματοπιστωτικών να ηγούνται της πτώσης.
Χαμηλότερα κατά περίπου 2% οι μετοχές των Bank of America, Wells Fargo, Citigroup, JPMorgan, Morgan Stanley.
Στη Φρανκφούρτη, ο DAX30 έκλεισε ενισχυμένος κατά 0,55% και ο CAC40 στο Παρίσι με άνοδο 0,82%. Ο FTSE100 στο Λονδίνο έκλεισε με ενίσχυση 0,43%.
Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones έκλεισε στις 11.346,75 μονάδες με πτώση 0,5% ενώ ο Nasdaq έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,66%. Με υποχώρηση 0,81% έκλεισε ο S&P500.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Είμαστε απροστάτευτοι»: Τα πολλαπλά προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων μέσα από δύο προσωπικές ιστορίες
- Οι αλεπούδες τα τελευταία χρόνια «βολτάρουν» στις κεντρικές πόλεις ακόμα και στην Αθήνα – Πώς εξηγείται;
- Τσιτσιπάς για το γήπεδο: «Έχω να παίξω πάνω από μία δεκαετία σε τόσο κακό κορτ»
- Αυστραλία: Στην παραλία Μπόνταϊ ο Ισραηλινός πρόεδρος Χέρτζογκ – Διαμαρτυρίες για την επίσκεψή του
- Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον θάνατο της μητέρας του: Παρακαλάς να «φύγει» για να μην τυραννιέται, τότε νιώθεις την απώλεια
- Άρτα: Την ώρα που θήλαζε ένιωσε αδιαθεσία η 35χρονη που πέθανε – Πρόλαβε να πάρει τηλέφωνο τον σύζυγό της

