Διαμαρτυρία της ΑΕΚ στη Σούπερ Λιγκ για Μαρινάκη
Eπιστολή απέστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ στη Σούπερ Λιγκ, με την οποία προειδοποιεί ότι προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ζητά αλλαγή ηγεσίας στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Αποκτά, λοιπόν, ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, όπως και η τακτική γενική συνέλευση. «Επικοινωνιακά κόλπα του Αδαμίδη» λέει ο Ολυμπιακός.
Eπιστολή απέστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ στη Σούπερ Λιγκ, με την οποία προειδοποιεί ότι προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ζητά αλλαγή ηγεσίας στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.
Αποκτά, λοιπόν, ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, όπως και η τακτική γενική συνέλευση.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
Έκτακτη Γενική Συνέλευση (17:00)
1. Εκλογή Εκπροσώπου Super League στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., μετά από παραίτηση μέλους.
Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο (16:00)
1. Ενημέρωση για τη συνεργασία με την ΟΠΑΠ Α.Ε.
2. Καταβολή «οικονομικών ενισχύσεων» (Ν.3479/2006), εκ των Συμβάσεων Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων.
3. Σύναψη σύμβασης για παροχή γραφικών και στατιστικών στοιχείων, κατά τις τηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων.
«Επικοινωνιακά κόλπα του Αδαμίδη» λέει ο Ολυμπιακός
«Επικοινωνιακά κόλπα» χαρακτήρισαν την διαμαρτυρία της ΑΕΚ μέσω κύκλων οι διοικούντες τον Ολυμπιακό. Εξι χιλιάδες εισιτήρια εξασφάλισαν οι «ερυθρόλευκοι» για το Παγκρήτιο, μέχρι την Τετάρτη μπαίνουν Ντουντού και Μέλμπεργκ στις προπονήσεις.
Το απόγευμα της Δευτέρας κυκλοφόρησε η φημολογία πως στην ΑΕΚ είναι δυσαρεστημένοι τόσο με τις τοποθετήσεις, όσο και με τις ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα η διοίκηση της Ενωσης ζήτησε την απομάκρυνση του Μαρινάκη από τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκα, καθώς θεωρούν πως ενεργεί για το συμφέρον του Ολυμπιακού και όχι του συνεταιρισμού.
Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν άφησε ασχολίαστη την στάση αυτή της ΑΕΚ. Οχι με επίσημη ανακοίνωση, αλλά μέσω διαρροών, σύμφωνα με τις οποίες οι διοικούντες τον Ολυμπιακό τόνισαν πως ο Σταύρος Αδαμίδης προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους φιλάθλους της ομάδας του, καταφεύγοντας σε επικοινωνιακά κόλπα.
«Δεν μας ενδιαφέρουν τα επικοινωνιακά κόλπα της ΑΕΚ και του προέδρου της. Ο κ. Αδαμίδης να ασχοληθεί με τα δικά του θέματα, όπως άλλωστε κάνουμε και εμείς. Προφανώς προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της ομάδας από πιθανές αντιδράσεις σε ενδεχόμενη μέτρια πορεία της» αναφέρουν στο Λιμάνι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Πορτοκαλί συναγερμός από την ΕΜΥ για την επερχόμενη κακοκαιρία Kristin
- NBA: Σπουδαία νίκη των Σπερς (99-111) – Διασυρμός για τους Λέικερς στο Κλίβελαντ (99-129)
- Κρήτη: Συνελήφθη στο Ηράκλειο 48χρονος με βαρύ ποινικό παρελθόν
- Ένα χρόνο μετά την DeepSeek, η Κίνα έχει κάνει άλματα στην ΑΙ
- Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία: Επιστρέφουν δύο από τους τρεις τραυματίες – Τι είπε η ελληνίδα πρέσβειρα [βίντεο]
- Γιάννης Μπουτέας: Πέθανε ο εικαστικός καλλιτέχνης – Έργο του στο Μετρό Κεραμεικός
- Ρωσία: Στα σκαριά μεγάλο deal της πετρελαϊκής Lukoil με αμερικανική εταιρεία
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (29/1): Που θα δείτε τα ματς Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ στο Europa League και τον Ολυμπιακό στη Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 29.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)




































![Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία: Επιστρέφουν δύο από τους τρεις τραυματίες – Τι είπε η ελληνίδα πρέσβειρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-210-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442