Στη μάχη των «προκρατήσεων» ρίχνεται ο ελληνικός τουρισμός
Το κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική βιομηχανία, η διεθνής τουριστική έκθεση World Travel Market, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του ελληνικού τουρισμού ρίχνεται στη μάχη των «προκρατήσεων».
Το κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική βιομηχανία, η διεθνής τουριστική έκθεση World Travel Market, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας στο Λονδίνο και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του ελληνικού τουρισμού ρίχνεται στη μάχη των «προκρατήσεων».
Πολλά και σημαντικά τα ραντεβού που έχουν προγραμματιστεί για την τουριστική ηγεσία. Συνεντεύξεις σε διεθνή ΜΜΕ, από τις οποίες ξεχωρίζει αυτή του υφυπουργού Γιώργου Νικητιάδη στο CNN, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας θα γίνει η εθιμοτυπική συνέντευξη Τύπου της πολιτικής ηγεσίας του τουρισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Νικητιάδης, πέραν των επαφών με τους μεγάλους τουριστικούς πράκτορες που διακινούν και τη μερίδα του λέοντος των Άγγλων τουριστών στη χώρα μας, θα έχει συναντήσεις και με ανεξάρτητους tour operator’s, σε μια προσπάθεια απεξάρτησης από τους «μεγάλους» του χώρου.
Στόχος είναι η αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Αγγλία. Σε αυτό το πλαίσιο θα υπάρξουν και συναντήσεις με τους επικεφαλής των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους, σε συνέχεια της συνεργασίας που αναπτύχτηκε στην Αθήνα, το προηγούμενο διάστημα.
Η WTM γιορτάζει φέτος τα 31 χρόνια συνεχής παρουσίας της στα διεθνή τουριστικά δρώμενα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παίκτης της ΑΕΚ κι επίσημα ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ
- Ο ετήσιος μισθός του πρίγκιπα Γουίλιαμ για το 2025 μόλις αποκαλύφθηκε
- Στο Περιστέρι και φέτος η βασιλόπιτα «γίγας» – Ζυγίζει 10 τόνους και είναι 100 μέτρα
- Αυτή είναι η προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα για το 2025 – Θα βγει αληθινή ή όχι
- «Έφυγε» από τη ζωή ο Ιταλός χρυσός Ολυμπιονίκης Ντάβιντε Τιτζάνο
- ΕΥΔΑΠ: Νέος χρόνος, νέα τιμολόγια για το νερό

