Συνεργασία για να σωθεί η χώρα ζητά από Παπανδρέου-Σαμαρά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ
Έκκληση προς τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά να συνεργαστούν «για να σώσουμε τη χώρα» απηύθυνε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Έκκληση προς τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά να συνεργαστούν «για να σώσουμε τη χώρα» απηύθυνε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Αδ. Γεωργιάδη, χαρακτήρισε «έσχατη στιγμή» την περίοδο που διανύουμε, και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας των κομμάτων.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι «το τρένο της πολιτικής παράνοιας έχει φτάσει στο γκρεμό και πρέπει να το σταματήσουμε».
Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, «η πατρίδα και ο λαός το περιμένει». Ευχήθηκε δε «ο Θεός ας φωτίσει τα βήματα των ταγών του δύσμοιρου αυτού τόπου. Πολιτικούς και μη πολιτικούς.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανεξαρτητοποιήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη – Τις επόμενες ημέρες παραιτείται και απο αντιπρόεδρος της Βουλής
- Το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ηθοποιό Μάρω Κοντού
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εγκληματική οργάνωση διακινούσε μετανάστες – Πώς δρούσε από τον Έβρο έως τη Θεσσαλονίκη
- Μηχανογραφικό: Μέχρι στις 2 το μεσημέρι η δυνατότητα διαγραφής σχολών
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442