«Πρόθεση όλων» να κλείσει το deal για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά μέχρι τις 22 Οκτωβρίου
Κρίσιμη συνάντηση για τα Nαυπηγεία Σκαραμαγκά έγονε μεταξύ των υπευθύνων της Abu Dhabi Mar, της ThyssenKrupp και της ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Κατά τις συνομιλίες «εξετάστηκαν και διευκρινίστηκαν όλα τα εκκρεμή ζητήματα», ενώ, όπως αναφέρεται, είναι «κοινή η πεποίθηση ότι μέχρι τις 22 Οκτωβρίου θα έχουν συντελεστεί όλες οι προβλεπόμενες για την έναρξη ισχύος της συμφωνίας ενέργειες».
Κρίσιμη συνάντηση για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των Nαυπηγείων Σκαραμαγκά στην Abu Dhabi Mar από τη γερμανική ThyssenKrupp πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή μεταξύ των υπευθύνων των εταιρειών, της ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και νομικών συμβούλων.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «εξετάστηκαν και διευκρινίστηκαν όλα τα εκκρεμή ζητήματα», ενώ, όπως αναφέρεται, είναι «κοινή η πεποίθηση ότι μέχρι τις 22 Οκτωβρίου θα έχουν συντελεστεί όλες οι προβλεπόμενες για την έναρξη ισχύος της συμφωνίας ενέργειες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»

