Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Χωρίς τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι θα παραταχθεί η Εθνική Ιταλίας απέναντι στη Σερβία για τα προκριματικά του Euro 2012 την Τρίτη, καθώς ο άσος της Ρόμα ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό. Όπως ανακοίνωσε η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο Ντε Ρόσι ένιωσε ενοχλήσεις μετά την προπόνηση της Κυριακής και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε εντόπισαν μικροτραυματισμό στο αριστερό πόδι. «Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί», δήλωσε ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας, Ενρίκο Καστελάτσι. Υπενθυμίζουμε ότι στον χώρο του κέντρου έχει ήδη τεθεί νοκ άουτ ο Ρικάρντο Μοντολίβο εξαιτίας του τραυματισμού του στον αστράγαλο.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!