
Βουτιά 20,5% στην οικοδομική δραστηριότητα τον Ιούλιο
Μείωση 20,5% σημείωσε η οικοδομική δραστηριότητα τον Ιούλιο, σε ετήσια βάση, βάσει του αριθμού των αδειών που εκδόθηκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή την Δευτέρα.
Μείωση 20,5% σημείωσε η οικοδομική δραστηριότητα τον Ιούλιο, σε ετήσια βάση, βάσει του αριθμού των αδειών που εκδόθηκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή την Δευτέρα.
Αναλυτικά, τον Ιούλιο εκδόθηκαν σε όλη τη χώρα 5.184 άδειες, που αντιστοιχούν σε επιφάνεια 1.015 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, έναντι 6.519 αδειών που αντιστοιχούσαν σε επιφάνεια 1.496 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων το αντίστοιχο διάστημα του 2009.
Το μέγεθος της Ιδιωτικής Οικοδομικής Δραστηριότητας στο σύνολο της χώρας διαμορφώθηκε σε 5.156 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 986,9 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 3.675,9 χιλιάδες m3 όγκου, παρουσίασε, δηλαδή, μείωση κατά 20,1% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 30,5% στην επιφάνεια και κατά 29,1% στον όγκο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2009.
Αντίστοιχα, το μέγεθος της Δημόσιας Οικοδομικής Δραστηριότητας διαμορφώθηκεν τον Ιούλιο σε 28 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 28,5 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 133,9 χιλιάδες m3 όγκου.
Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2010, η συνολική οικοδομική δραστηριότητα, βάσει του αριθμού των αδειών, μειώθηκε κατά 10,8% σε ετήσια βάση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μελανσόν εναντίον ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ταϊβάν και Ισραήλ στην ίδια συνέντευξη [βίντεο]
- Ειρηνικός Ωκεανός: Τουλάχιστον 2 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον σκάφους
- ΑΑΔΕ: Σε φοροελεγκτικό κλοιό η αγορά ακινήτων – Τι ψάχνουν οι ελεγκτές
- Ψαλίδι έως 22% στις συντάξεις αλλά και στα αναδρομικά
- Μιανμάρ: Ανακαλύφθηκε ρουμπίνι 11.000 καρατιών – «Εξαιρετικά μεγάλο, σπάνιο και δύσκολο να βρεθεί» (εικόνα)
- Δανία: Ναυαγούν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης – Πλήγμα για τη Φρεντέρικσεν

