Μόνο η Ντόρα Μπακογιάννη μπορεί να ανασυνθέσει την Κεντροδεξιά, δήλωσε ο Κώστας Κιλτίδης
Από τα υπάρχοντα πολιτικά πρόσωπα, εκείνο που μπορεί να ανασυνθέσει –και έχει παρακαταθήκη να το κάνει- την ευρεία Κεντροδεξιά χωρίς αποκλεισμούς είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, δήλωσε μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης.
Από τα υπάρχοντα πολιτικά πρόσωπα, εκείνο που μπορεί να ανασυνθέσει –και έχει παρακαταθήκη να το κάνει- την ευρεία Κεντροδεξιά χωρίς αποκλεισμούς είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, δήλωσε μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης.
Ο κ. Κιλτίδης πρόσθεσε ότι κανένας κομματικός μηχανισμός δεν μπορεί πια να συγκινήσει, αν και αυτό είναι αναγκαίο για να λειτουργήσει η κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Χαρακτήρισε τα κόμματα αποστεωμένους οργανισμούς, ενώ αναφερόμενος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το χαρακτήρισε «μικρή Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά».
Ερωτηθείς εάν ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μπορεί να παίξει ρόλο στην ανασύνθεση της Κεντροδεξιάς, απάντησε ότι κάτι τέτοιο αποτελεί εικασία από τη στιγμή που ο ίδιος ο κ. Καραμανλής αποχώρησε.
Αναφορικά με τη δήλωση του Γιάννη Μανώλη, πριν από λίγες ημέρες, ο οποίος είπε ότι όσοι απομακρύνθηκαν από τη ΝΔ εξαιτίας του Βατοπαιδίου, πρέπει να επιστρέψουν, αν δεν προκάλεσαν με την συμπεριφορά τους, ο κ. Κιλτίδης τόνισε ότι ουδέποτε ενεπλάκη στην υπόθεση, ουδέποτε είχε σχέση και πανηγυρικά δικαιώθηκε.
«Τέτοια χατήρια πολιτικής ηθικής δεν κάνω» είπε συμπλήρωσε ότι εκείνος έφυγε, δεν διεγράφη από τη ΝΔ.
Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι ο κ. Μανώλης δεν είναι ο καταλληλότερος για να κάνει τέτοιες δηλώσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί οι ηγέτες της ΕΕ δεν αναλαμβάνουν δράση
- Παρκς – Σάκκαρη 2-0: Χαμηλή… πτήση και αποκλεισμός για τη Μαρία
- Τσαγκαράκης: Κατηγορείται για αρχαιοκαπηλία, πλαστογραφία και απάτη – Κατασχέθηκαν πίνακες, αμφορείς, εικόνες και 200.000 ευρώ
- Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης 87-85: Πήραν το «θρίλερ» οι Λιθουανοί
- Οδηγοί ταξί: Γέμισαν τη Σταδίου με καπνογόνα και συνθήματα κατά του Κυρανάκη
- Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 79-75: Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τη νίκη

