Με κέρδη θα κλείσει το 2010 για τον όμιλο Fiat
Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της γαλλικής έκθεσης αυτοκινήτου ο ισχυρός άνδρας της Fiat, Sergio Marchionne ανακοίνωσε ότι ο ιταλικός όμιλος αναμένεται να καταγράψει καθαρά κέρδη νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψεις.
Αντιθέτως με τις προηγούμενες προβλέψεις που ήθελαν τον όμιλο Fiat να επιστρέφει στα κέρδη από τις αρχές του 2011, όπως επεσήμανε ο επικεφαλής του ιταλικού ομίλου, Sergio Marchionne στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Παρίσι, αυτό θα συμβεί νωρίτερα, προαναγγέλοντας την θετική αναθεώρηση των στόχων του ιταλικού ομίλου για το 2010, οπότε και αναμένεται να καταγράψει καθαρά κέρδη.
Διευκρινίζοντας, ο ισχυρός άνδρας της Fiat, δήλωσε ότι οι πωλήσεις του ομίλου το Σεπτέμβριο δεν πήγαν τόσο καλά, τάση όμως που αναμένεται να ανατραπεί το επόμενο τρίμηνο το οποίο θα είναι τελικώς καλύτερο από πλευράς πωλήσεων σε σχέση με ότι είχε αρχικά προβλεφθεί.
Αναφερόμενος στις νέες συμμαχίες που σχηματίζονται στην αυτοκινητοβιομηχανία ο Sergio Marchionne ξεκαθάρισε ότι ο όμιλος Fiat S.p.A. δεν θα αναζητήσει συνεργασίες πριν ολοκληρωθεί το σχέδιο συνεργασίας του ιταλικού ομίλου με την Chrysler όπου και μέχρι στιγμής κατέχει το 20%.
Δεν ισχύει το ίδιο ωστόσο και για την Fiat Industrial όπου έχουν συγκεντρωθεί όλες οι δραστηριότητες του ιταλικού ομίλου που έχουν σχέση με την παραγωγή οχημάτων και μηχανημάτων βιομηχανικής χρήσης, η οποία, όπως τόνισε ο Sergio Marchionne, παραμένει ανοιχτή σε προτάσεις για στρατηγικές συμμαχίες που θα ενισχύσουν την περαιτέρω ανάπτυξή της .
auto.in.gr
- Οι φόβοι που «σαμποτάρουν» τη ζωή μας
- Ρέτσος: «Αντιμετωπίσαμε μεγάλες προκλήσεις – Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας» (pic)
- Συνταγή: Σουπιές με ρεβύθια
- Λιγότερο από το 5% των σπανίων παθήσεων έχει θεραπεία
- Σκότωσαν τους κακοποιητές τους μετά από χρόνια βίας – Πώς ένας νέος νόμος στην Οκλαχόμα τις δικαιώνει
- ΝΔ και Κυριάκος Μητσοτάκης: Το προεκλογικό δίλημμα «σταθερότητα ή χάος» μετεξελίσσεται σε «Δεξιά ή Αριστερά»



