Έλεγχος σε ξένο πλοίο στον Πειραιά για μεταφορά «ύποπτου» φορτίου
«Ύποπτο» φορτίο φέρεται να μεταφέρει ένα εμπορικό πλοίο, υπό ξένη σημαία, που κατέπλευσε την Τρίτη στον Πειραιά και στο οποίο πραγματοποιήθηκε έλεγχος έπειτα από καταγγελία-ενημέρωση ξένης χώρας, στο πλαίσιο της μη διασποράς όπλων. Πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ανέφεραν πως, από τον μέχρι στιγμής έλεγχο, έχει βρεθεί υλικό, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για εμπορική είτε για στρατιωτική χρήση.
«Ύποπτο» φορτίο φέρεται να μεταφέρει ένα εμπορικό πλοίο, υπό ξένη σημαία, που κατέπλευσε την Τρίτη στον Πειραιά και στο οποίο πραγματοποιήθηκε έλεγχος έπειτα από καταγγελία-ενημέρωση ξένης χώρας, στο πλαίσιο της μη διασποράς όπλων.
Σύμφωνα με την καταγγελία-ενημέρωση, το πλοίο φέρεται να μεταφέρει υλικό για όπλα.
Πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ανέφεραν πως, από τον μέχρι στιγμής έλεγχο, έχει βρεθεί υλικό, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για εμπορική είτε για στρατιωτική χρήση.
Το πλοίο φέρεται ως γαλλικό υπό γερμανική σημαία, προερχόμενο από την Ασία και, σύμφωνα με τα έγγραφά του, ενδεχόμενος προορισμός του φέρεται η Συρία. Ωστόσο, πηγές από το ελληνικό Πεντάγωνο εκφράζουν αμφιβολίες για τη γνησιότητα των εγγράφων.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής