Κανένα θέμα με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, διαμηνύει η Ρηγίλλης
Στην έκδοση ανακοίνωσης, με την οποία εκφράζεται η στήριξη του Αντώνη Σαμαρά στο πρόσωπο του Πάνου Παναγιωτόπουλου, προχώρησε η Νέα Δημοκρατία μετά τα συντροφικά «μαχαιρώματα» κατά του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στην έκδοση ανακοίνωσης, με την οποία εκφράζεται η στήριξη του Αντώνη Σαμαρά στο πρόσωπο του Πάνου Παναγιωτόπουλου, προχώρησε η Νέα Δημοκρατία μετά τα συντροφικά «μαχαιρώματα» κατά του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Β’ Αθηνών, Αργύρης Ντινόπουλος, στράφηκε με δηλώσεις στον Αθήνα 9,84 εναντίον του Πάνου Παναγιωτόπουλου λέγοντας: «Νομίζω ότι υπάρχει ένα επικοινωνιακό έλλειμμα. Ξέρετε, εδώ χρειάζεται μια συλλογική δουλειά. Οταν ο κ. Παπανδρέου απολαμβάνει αυτήν την τόσο μεγάλη ασυλία από τα μέσα ενημέρωσης, πρέπει πραγματικά να κάνουμε μια επικοινωνιακή αντεπίθεση».
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς εμπιστεύεται απόλυτα τον στενό του συνεργάτη, εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον στηρίζει στη δύσκολη αποστολή του.
» Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και έχουν στόχο να δημιουργήσουν ζητήματα στη Νέα Δημοκρατία, εκεί που δεν υπάρχουν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Εντάσσουν την Τουρκία σε λίστα παρακολούθησης για σοβαρές παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους