Την πρώτη επίσκεψή του στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» πραγματοποίησε ο υφυπουργός Υγείας, Διατροφής και Άθλησης, Χρήστος Αηδόνης, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού. Ο υφυπουργός έθεσε ως βασικές κατευθύνσεις τη δυνατότητα οργάνωσης της ελεύθερης πρόσβασης και άθλησης στους πολίτες και τη βιωσιμότητα του ΟΑΚΑ διαχρονικά με την ανάπτυξη πολλαπλών δράσεων.
Την πρώτη επίσκεψή του στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» πραγματοποίησε ο υφυπουργός Υγείας, Διατροφής και Άθλησης, Χρήστος Αηδόνης, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού.
Ο κ. Αηδόνης ενημερώθηκε για τις εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ, ενώ στη συνέχεια, σε σύσκεψη που είχε με τη διοίκηση του σταδίου, ενημερώθηκε για τη γενική κατάσταση του Ολυμπιακού Συγκροτήματος του Αμαρουσίου, καθώς και για τις άμεσες ενέργειες που απαιτούνται, προκειμένου οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις να λειτουργούν εύρυθμα.
Ο υφυπουργός έθεσε ως βασικές κατευθύνσεις τη δυνατότητα οργάνωσης της ελεύθερης πρόσβασης και άθλησης στους πολίτες και τη βιωσιμότητα του ΟΑΚΑ διαχρονικά με την ανάπτυξη πολλαπλών δράσεων και τη βελτίωση της οικονομικής θέσης του, με την είσπραξη των οφειλομένων προς αυτό ποσών.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει από το -19 με το οποίο έχανε από τη Βαλένθια, η οποία όμως άντεξε και μείωσε τη σειρά σε 1-2. «Όλα για όλα» στο τέταρτο παιχνίδι και πάλι στο ΟΑΚΑ
Ένα φάουλ κατά του Παναθηναϊκού ήταν η αιτία να«ανάψουν τα αίματα» ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και Πέδρο Μαρτίνεθ στο 27' του αγώνα, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή αμφότερων.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Περιστέρι Betsson και στο «Ανδρέας Παπανδρέου (77-72)» , έκανε το 2-0 στη σειρά κι έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά των Playoffs της Stoiximan GBL.