Ο Κλεμέν σταμάτησε την πορεία του Παγδατή στο US Open
Άδοξο τέλος είχε για τον Μάρκο Παγδατή η εφετινή περιπέτεια του US Open. Ο Κύπριος τενίστας δεν συνέχισε τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του και ηττήθηκε με 3-2 σετ κόντρα στον Γάλλο Κλεμέν.
Άδοξο τέλος είχε για τον Μάρκο Παγδατή η εφετινή περιπέτεια του US Open. Ο Κύπριος τενίστας δεν συνέχισε τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του και ηττήθηκε με 3-2 σετ κόντρα στον Γάλλο Κλεμέν.
Ο Παγδατής ξεκίνησε νωθρά το πρώτο σετ και το έχασε με 6-3. Στη συνέχεια «ξύπνησε» και καθάρισε εύκολα τα άλλα δύο σετ με 6-2, 6-1, δείχνοντας ότι θα κάνει τελικά περίπατο.
Δυστυχώς όμως ο Μάρκος θυμήθηκε τον κακό εαυτό του στο 4ο σετ το οποίο έχασε με 6-4, ενώ στο 5ο και τελευταίο σετ ύστερα από μάχη ηττήθηκε τελικά με 5-7, αποχαιρετώντας με το… καλημέρα το αμερικάνικο γκραν σλαμ.
Ο Κύπριος τενίστας είχε 22 άσους, έναντι του αντιπάλου του, ενώ έκανε 48 αβίαστα λάθη.
www.sport.gr
- Τετέι: «Να με θυμούνται ως πρωταθλητή στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Σομαλία: Την Τουρκία επισκέπτεται ο πρόεδρός της τέσσερις ημέρες αφότου το Ισραήλ αναγνώρισε τη Σομαλιλάνδη
- Κολωνάκι: Το «μοιραίο» λάθος του γιου με το κλειδί του διαμερίσματος – Όταν γελούσε περιγράφοντας τη φωτιά
- Έβγαλαν «μαχαίρια» οι φανατικοί του Stranger Things – Το επεισόδιο με την χαμηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του
- Ασταμάτητος ο Ελ Κααμπί – Ο στράικερ του Ολυμπιακού πέτυχε γκολ και κόντρα στην Ζάμπια (1-0, vid)
- Συνέντευξη: Η κίνηση των «προθύμων» στα μπλόκα κάνει ακόμα πιο προκλητικό τον Μητσοτάκη – Η «πάσα» και οι… «τραμπούκοι»



